Bira se Skupština

Sazvano okupljanje u Neumu - tko će na čelo lokalne turističke zajednice?

Istaknuto je kako je na Dnevnom redu samo jedna točka: Predlaganje članova Skupštine Turističke zajednice općine Neum.
Gospodarstvo / Turizam | 09. 05. 2023. u 13:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dugo odlaganja, ali i iščekivanja od cijele turističke zajednice, Općina Neum sazvala je okupljanje povodom formiranja Turističke zajednice Neum.

Iz ove Općine pozvali su sve predstavnike pravnih i fizičkih osoba iz ugostiteljstva (restorani, kafići i privatni iznajmljivači do 20 kreveta) koji na području općine Neum imaju sjedište ili podružnicu, pogon, filijalu (poslovnu jedinicu), a koji ostvaruju prihod obavljanjem ugostiteljskih i turističkih djelatnosti, na sastanak.

Sastanak će biti održan 15. svibnja u ''Grand Hotel Neum”''s početkom u 16:30 sati.

Istaknuto je kako je na Dnevnom redu samo jedna točka: Predlaganje članova Skupštine Turističke zajednice općine Neum.

Neum bi tako, prije početka sezone, mogao dobiti lokalnu turističku zajednicu, što je za Bljesak.info prije par dana najavio načelnik Neuma Dragan Jurković.

''Mi smo imali na Općinskom vijeću nacrt Statuta Turističke zajednice Općine Neum i vjerujem da ćemo u idućih 20 dana imati Skupštinu i izabrati predsjednika Turističke zajednice te krenuti u registraciju'', rekao je tada za Bljesak.info Jurković.

''Prema nekim mojim procjenama, ona će u punom kapacitetu profunkcionirati prije početka ljetne turističke sezone'', pojasnio je Jurković.

Kopirati
Drag cursor here to close