Nevjerojatno iskustvo

Rolla Made in BIH: Biciklisti završili svoju nevjerojatnu avanturu prelaskom preko 1 500 km kroz BIH

Rolla je ovim projektom pokazala svoju predanost promoviranju važnosti zdravlja i tjelesne aktivnosti te će nastaviti slične inicijative u budućnosti.
Gospodarstvo / Turizam | 13. 05. 2023. u 19:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rolla, zajedno s Brdsko biciklističkim klubom Triton Fojnica, Biciklističkim klubom Mostar i Biciklističkim klubom Neretva Mostar, s ponosom objavljuje uspješan završetak projekta Rolla Made in BIH.. 

U 12 dana, Alma Galešić Okić, Dario Mihalj, Namik Mešak, Haris Hasić i Adnan Hrgić prešli su i više nego što je planirano, više od 1 500 km kroz BiH, promovirajući važnost zdravlja i tjelesne aktivnosti te istaknuli potencijale Bosne i Hercegovine. 

Podsjećamo, projekt Rolla Made in BIH započeo je 2. svibnja i predstavljao je nevjerojatnu avanturu za svih pet biciklista. Biciklistička ekipa nije bila sama na ovom izazovnom putovanju. Ekipa je koristila Rolla Active aplikaciju kako bi pratila svoje fizičke aktivnosti tijekom cijele rute, a preko Rolla platforme omogućeno je i svakodnevno praćenje kako bi svi mogli biti dio ove velike priče. 

Alma Galešić Okić, voditeljica poslovnih procesa Rolle i glavni tvorac ove fantastične avanture, izrazila je svoju zahvalnost svim kolegama koji su sudjelovali u realizaciji ovog projekta, te svima koji su dali podršku na bilo koji način. Također, zahvalila se i Brdsko biciklističkom klubu Triton Fojnica, Biciklističkom klubu Mostar i Biciklističkom klubu Neretva Mostar koji su bili partneri u ovom projektu. 

"Ovaj projekt je bio nevjerojatno iskustvo za nas, a bilo je i veliko zadovoljstvo vidjeti toliko ljudi koji su nas pratili i podržavali tijekom cijele avanture. Nadamo se da smo uspjeli inspirirati ljude da se aktiviraju i bave zdravim načinom života", rekla je Alma. 

Rolla je ovim projektom pokazala svoju predanost promoviranju važnosti zdravlja i tjelesne aktivnosti te će nastaviti slične inicijative u budućnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close