Treći po redu

Pozvani ste na Hercegovina Travel Fest: Stižu velika imena iz svijeta putovanja!

Jedinstven putopisni festival u regiji, na kojem će se sudjelovati poznati putopisci i influenceri, te na jedno mjesto okupiti sve one koji vole putovanja.
Gospodarstvo / Turizam | 06. 05. 2024. u 12:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Pozivnica na Hercegovina Travel Fest

Treći po redu Hercegovina Travel Fest bit će upriličen u petak, 10. i subotu, 11. svibnja u Kulturnom centru Ljubuški.

Jedinstven putopisni festival u regiji, na kojem će se sudjelovati poznati putopisci i influenceri, te na jedno mjesto okupiti sve one koji vole putovanja.

Foto: PR / Program trećeg po redu Hercegovina Travel Festu

Zahvaljujući pričama gostiju koji će uveličati ovaj događaj, imat će priliku otputovati na brojna mjesta – i to sve iz Ljubuškog.

"Želja nam je približiti ljepote svijeta i putovanja svim zaljubljenicima u avanture. U tome će nam pomoći putnici i avanturisti koji nose putovnice pune pečata i srca puna iskustava sa brojnih zanimljivih i egzotičnih destinacija. Misija nam je pokazati da se svi mogu odvažiti i usuditi učiniti prvi korak. Posebno ćemo obratiti pozornost na generacije koje dolaze da bi im pokazali ljepotu svijeta i razbili moguće strahove", istaknuli su organizatori.

Za sve posjetitelje ulaz je besplatan, a dolaskom sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj imate priliku osvojiti Turkish Airlines putovanje po izboru prema jednoj od europskih destinacija.

Tijekom festivala će biti upriličena izložba dječjih radova na temu "Putovanje iz snova" od kojih će najbolji rad osvojiti putovanje za cijelu obitelj pod pokroviteljstvom Fortuna tours.

Kopirati
Drag cursor here to close