Tristan Rutherford

Poznati britanski novinar posjetio Hercegovinu

U Mostaru su britanskog novinara dočekali predstavnici TZ HNK koji su mu poželjeli dobrodošlicu.
Gospodarstvo / Turizam | 20. 11. 2023. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Turističke zajednice Hercegovačko neretvanskog kantona, u Mostaru i okolici je prethodnih dana boravio poznati britanski novinar Tristan Rutherford.

U Mostaru su britanskog novinara dočekali predstavnici TZ HNK koji su mu poželjeli dobrodošlicu. Razgovaralo se o važnosti britanskog tržišta za Bosnu i Hercegovinu kao i podizanju svijesti britanskim čitaocima o Mostaru i Hercegovini kao jednoj od sigurnijih destinacija u jugoistočnoj Europi. Mostar i Hercegovina su idealan spoj kulturne i povijesne baštine, prirodnih ljepota i eno-gastro ponude. Posebna pažnja prilikom posjete Hercegovini bila je posvećena Vinskoj cesti Hercegovine.

Tristan Tutherford je višestruko nagrađivani autor, čiji se medijski napisi redovito objavljuju u najčitanijim britanskim medijima, od The Times, The Independent, The Guardian. Svojim informativnim člancima se nadamo da će i u buduće doprinositi vizibilitetu Hercegovine u britanskim medijima.

Poznati britanski novinar je, prema programu organiziranom od strane Turističke zajednice HNK, tijekom svog trodnevnog boravka u Mostaru i okolici, upoznao kulturnu baštinu grada, obišao neke od najvažnijih znamenitosti, uživao u gastronomskoj ponudi u nekim od najboljih restorana koji se nalaze u sklopu Vinske ceste, te neke od vinarija u Mostaru, Čitluku i Trebinju.

Medijski napis o Vinskoj cesti Hercegovine bit će objavljen u Decanter Magazine (decanter.com), a to je britanski vinski časopis broj jedan s 2,1 milijuna mjesečnih dosega u 100 zemalja, plus 700.000 pratitelja na društvenim mrežama.

Kopirati
Drag cursor here to close