Idemo u planine

Otvaranje zimske sezone na Jahorini od 3. do 5. prosinca

Olimpijski centar Jahorina najavio je za period od 3. do 5. prosinca otvaranje zimske sezone, a za posjetitelje pripremaju brojne zabavne sadržaje među kojima Gastro festival ‘Ćevap fest’, ali i koncerte glazbenika.
Gospodarstvo / Turizam | 26. 11. 2021. u 10:31 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Olimpijski centar Jahorina najavio je za period od 3. do 5. prosinca otvaranje zimske sezone, a za posjetitelje pripremaju brojne zabavne sadržaje među kojima Gastro festival ‘Ćevap fest’, ali i koncerte glazbenika.

Direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić naglasio je da Jahorina novu zimu dočekuje sa, kako je kazao, najboljom ponudom u jugoistočnoj Europi.

''Nova kabinska gondola Poljice, dosad neviđena na našim prostorima, najznačajnija je investicija u nizu noviteta. Dvije nove šestosjedne žičare i dva nova ski lifta zaokružuju našu ponudu na ukupno 24 ski staze dužine 47 km i 16 instalacija vertikalnog transporta, ukupnog kapaciteta 28.800 skijaša na sat. Takođe, nova rasvjeta je zasijala Stazom ‘Novak Đoković’, koja će prvi put ove sezone biti dostupna i za noćno skijanje. Ambijentalno je uređen gornji dio planine, a ugostiteljski objekt ‘Olimpijski bar’ novu zimsku sezonu dočekuje kapacitetom proširenim za 100 mjesta. Novih 7 km sustava za osnježavanje garantuje dobro pripremljene ski staze, a za dolazak do Jahorine presvučen je put od Pala do Jahorine'', istaknuo je Ljevnaić, priopćio je Olimpijski centar Jahorina.

Uvjeren je da će se, novim sadržajima i koncertima olimpijska planina, odužiti posjetiteljima za povjerenje koje joj godinama poklanjaju.

Kopirati
Drag cursor here to close