I do 100 km/h

Najduži zipline na hrvatskoj obali kao stvoren za ovisnike o adrenalinu

Posjetiteljima neće samo zastati dah samo od predivnog pogleda na more i Lokrum, već i od brzine spuštanja, koja doseže čak 100 kilometara na sat.
Gospodarstvo / Turizam | 06. 07. 2022. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovisnici o adrenalinu rado će se upustiti u bilo kakvu uzbudljivu avanturu ukoliko im se za to ukaže prilika. Bungee jumping je možda najizazovnija aktivnosti u turističkoj ponudi na našoj obali, ali niti ambiciozni ziplineovi nisu "kamilica".

A upravo takav je DU the Wire, najduži zipline na hrvatskoj obali – duljine čak 900 metara! Smješten je na prekrasnoj lokaciji, na Dubcu pokraj Dubrovnika, na ruti prema Župi dubrovačkoj, piše miss7.hr

Posjetiteljima neće samo zastati dah samo od predivnog pogleda na more i Lokrum, već i od brzine spuštanja, koja doseže čak 100 kilometara na sat.

"I to u pozi Supermana!", pišu organizatori. Leti se iznad terena koji na određenim mjestima postiže visinu od 70 metara iznad mora, a vožnja traje oko jedne minute.

Cijena spuštanja trenutačno je 400 kuna, a termin se može bukirati na njihovim službenim stranicama. Osiguranje je uključeno a njihova tri licencirana vodiča pripremit će vas na uzbudljivi let nad morem. Naravno, postoje neka ograničenja pa ukoliko imaš manje od 55 ili više od 110 kilograma, morat ćeš ipak preskočiti ovu aktivnosti.

"Sajla trpi puno veću kilažu skupa s opremom, ali smo mi limitirali težinu u svrhu sigurnosti te kako bi svi klijenti imali sto sigurniji i ugodniji spust" naglasili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close