Raj

Najduža Hrvatska plaža koja liječi i dušu i tijelo

Dugački plićak savršen je za obiteljske izlete s djecom i one koji žele tropski ugođaj.
Gospodarstvo / Turizam | 02. 07. 2022. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz ime Kraljičina plaža vezana je legenda: plaža je svojom ljepotom privukla suprugu prvog hrvatskog kralja Tomislava, lijepu Jelenu. Stoga, kad bi dolazili u Nin, obiteljske trenutke na plaži provodili su upravo ovdje, gdje je Jelena otkrila i blagodati ljekovitog blata.

Tisuću godina kasnije Playboyeva zečica Bridget Marquardt i model Sara Underwood posjetile su Hrvatsku prilikom snimanja serijala ''Bridgetine seksi plaže – Hrvatska'', prenosi Punkufer

Igrale su picigin, učile hrvatski, isprobavale pršut, paški sir i maraskino, posjetile ljekovito blato kraj Kraljičine plaže i na kraju oduševljeno preporučile Hrvatsku čak i prije Havaja, Španjolske i Barbadosa.

Dugački plićak savršen je za obiteljske izlete s djecom i one koji žele tropski ugođaj. U blizini se nalaze i zabavni parkovi za djecu te restorani i kafići, pa ne morate daleko da biste uživali u kavi ili ručku s pogledom na ninsku lagunu i Velebit.

Sam put do nje prolazi kroz dugačak plićak koji tek nagovještava ono što vas čeka. Prate ga pješačke drvene staze kroz bioraznoliko područje koje predstavlja prirodni botanički vrt.

Jedini problem s ovom plažom predstavljat će vam nedostatak hlada, ali onima koji žele iskoristiti ljetne dane i nadoknaditi vitamin D to neće pomutiti planove. Za sve ostale tu su suncobrani i ležaljke.

Kopirati
Drag cursor here to close