Ponuda

Mostar - Predstavljeno zanimljivo turističko vozilo, Kordić otkrio tajnu

Vozilo je predstavila novoosnovana turistička agencija Shams koja, kako navode, ima za cilj na inovativan način obogatiti turističku ponudu u našem gradu.
Gospodarstvo / Turizam | 21. 10. 2023. u 11:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zanimljivo turističko vozilo predstavljeno je danas u Mostaru. Naime, vozilo je predstavila novoosnovana turistička agencija koja, kako navode, ima za cilj na inovativan način obogatiti turističku ponudu u našem gradu.

Može i za vjenčanja

''Ovo je zapravo prvo turističko vozilo ovakvog tipa uvezeno u našoj državi'' poručili su iz agencije Shams travel d.o.o.

Foto: Bljesak.info / Kapacitet od deset sjedišta

Naveli su kako su iz bogatog iskustva bavljenja turizmom uvidjeli da postoji potreba za uvođenjem inovacija na području Mostara, te su se stoga odlučili na jedno ovakvo vozilo koje će služiti i u turističke svrhe ali i u neke druge, primjerice vjenčanja.

Foto: Bljesak.info / Turistički potencijal...

Predstavljanju vozila i otvaranju poslovnice prisustvovao je i mostarski gradonačelnik Mario Kordić, koji se osvrnuo na suradnju koju je imao s voditeljem ove poslovnice, te problemima koje su imali prilikom registracije samog vozila.

Gradonačelnik otkrio tajnu

''Ovo neosporno spada u jednu inovaciju, pozitivnu stvar i dodatnu vrijednost za turizam Mostara. Moje simpatije su dobili u samom početku i velika mi je čast biti ovdje jer se radi o mladim ljudima s vizijom koji nam daju dodatnu energiju i motivaciju da svaki dan radimo u punom kapacitetu’’, naveo je Kordić i dodao kako je uz Grad potporu agenciji dalo i Udruženje Link.

Foto: Bljesak.info / Otvaranje poslovnice...

Gradonačelnik je istaknuo kako su prije godinu dana donijeli strategiju u kojoj je najvažnija agenda za turizam Grada Mostara.

''Mi smo središte Hercegovine kao takvi smo poznati u regiji i šire. Otkrit ću vam jednu tajnu, naime, sljedeći tjedan putujemo u Francusku u Touluse, gdje će Mostar preuzeti povelju Svjetskog grada vina’’, rekao je Kordić i dodao kako će to biti prilika da Grad koristi razne fondove i dodatno razvija turističe potencijale.

Kopirati
Drag cursor here to close