"Strateška grana razvoja"

Kordić sa Švicarcima o turizmu u Mostaru

Kordić je upoznao sugovornike s aktualnom političkom i gospodarskom situacijom u Gradu Mostaru, naglasivši kako su pokrenuti mnogi važni projekti za građane.
Gospodarstvo / Turizam | 14. 09. 2023. u 15:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić u četvrtak se u Gradskoj vijećnici sastao s veleposlanikom Švicarske u BiH Danielom Hunnom, zapovjednikom EUFOR LOT-a Mostar bojnikom Simonom Thalmanom i suradnicom C. Harzenmoser.

Tom prilikom Kordić je upoznao sugovornike s aktualnom političkom i gospodarskom situacijom u Gradu Mostaru, naglasivši kako su pokrenuti mnogi važni projekti za građane.

Foto: PR Grad Mostar / Kordić ugostio veleposlanika Švicarske u BiH Daniela Hunna, zapovjednika EUFOR LOT-a Mostar bojnika Simona Thalmana i suradnicu C. Harzenmoser

Također je naveo kako je turizam strateška grana razvoja Mostara i kako su urađeni značajni napori za poboljšanje turističke ponude.

U sektoru turizma posebno je značajna Mostar PASS kartica koja je namijenjena turistima i posjetiteljima i ima za cilj povećati posjećenost kulturnih sadržaja i znamenitosti.

Istaknuta je zajednička spremnost za suradnju na svim područjima i rješavanju problema s kojima se suočava lokalna zajednica.

Kopirati
Drag cursor here to close