Nagradni natječaj od 15.10. do 10.11.2020.

Zavodljiva Philips jesen u Mepas Mallu

Odličan shopping vodi vas do vrhunskih nagrada, zato posjetite Mepas Mall ove jeseni i kupovinom omiljenih artikala svaki dan povećajte svoje šanse za dobitak.
Gospodarstvo / Promo | 19. 10. 2020. u 07:25 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Peglanje odjeće je mnogima najomraženiji zadatak, pa se često pitamo – postoji li način da peglanje ide brže, lakše i bez greški? Uz Philips PerfectCare glačala sa generatorom pare Vaš san o bržem peglanju može postati stvarnost.

Najnovije Philips PerfectCare ElitePlus glačalo, najbrže je i najpametnije glačalo na svijetu, sa pametnim automatskim načinom rada za paru, zajamčeno bez progorijevanja. A uz malo sreće, može biti Vaše ukoliko odlučite sudjelovati u vrhunskom nagradnom natječaju koje je Mepas Mall, ove zavodljive jeseni pripremio u suradnji sa partnerima Techno Shopom i Philipsom.

Sve što trebate napraviti je obaviti kupovinu u Mepas Mallu u periodu od 15.10. do 10.11. 2020. u minimalnom iznosu od 20KM. U aplikaciju upišite osobne podatke i broj računa i možda baš Vi osvojite jedan od četiri high end Phillips PerfectCare glačala s generatorom pare uz koje će peglanje postati Vaša najdraža kućna aktivnost. 

Pored PerfectCare Elite Plus najbržeg je i najsnažnijeg glačala s pametnim načinom rada za paru, možete osvojiti PerfectCare Elite glačalo sa najsnažnijom parom za najbrže glačanje, ComfortTouch Steamer glačalo za jednostavno uklanjanje nabora od vrha do dna te PerfectCare Compact Plus za brzo i praktično glačanje.

Završite s peglanjem brže, bez postavke temperature i osjetljivosti na tkaninu, uz snažnu paru i malu težinu.

Odličan shopping vodi vas do vrhunskih nagrada, zato posjetite Mepas Mall ove jeseni i kupovinom omiljenih artikala svaki dan povećajte svoje šanse za dobitak.

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close