Kvalitetni osiguravajući proizvodi

Wiener osiguranje VIG otvorilo dvije nove poslovnice u Hercegovini!

Otvorenjem novih prodajnih mjesta, poslovna mreža Wiener osiguranja VIG na tržištu Bosne i Hercegovine sada broji 45 poslovnih jedinica.
Gospodarstvo / Promo | 25. 01. 2022. u 14:05 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wiener osiguranje VIG otvorilo je vrata dvije nove poslovnice, u Širokom Brijegu na adresi Fra Didaka Buntića 90 i Čapljini u ulici Gojka Šuška bb.

Uz punu posvećenost i savjetodavnu podršku stručnog Wiener tima, postojeći i novi klijenti mogu rješavati sve svoje potrebe za osiguranjem na jednom mjestu: osigurati automobil, dom, svoj posao, život ili ugovoriti policu putnog osiguranja. Stotinu klijenata koji od 25. siječnja ugovore policu osiguranja u novim poslovnicama, čeka poklon dobrodošlice.

PR  / Wiener osiguranje, Čapljina

„Iako je Wiener osiguranje zaokružilo kompletan online proces osiguranja, od upita za ponudom, preko kupovine police do prijave štete, otvorenje novih prodajnih mjesta će olakšati put klijentima, privrednicima i građanstvu, koji uz kvalitetne osiguravajuće proizvode žele neposrednu komunikaciju sa našim agentima.” - poručuju iz Wiener osiguranja VIG.

Otvorenjem novih prodajnih mjesta, poslovna mreža Wiener osiguranja VIG na tržištu Bosne i Hercegovine sada broji 45 poslovnih jedinica.

Radno vrijeme novih poslovnica je svakog radnog dana od 08:00 do 16:00 sati, a za dodatne informacije možete kontaktirati poslovnice na [email protected] i [email protected]. Više informacija o proizvodima i uslugama Wiener osiguranja VIG dostupno je na web stranici www.wiener.ba

Wiener osiguranje VIG članica je austrijske Vienna Insurance Group, jedne od vodećih osiguravajućih grupa u Centralnoj i Istočnoj Europi, koja zapošljava preko 25.000 zaposlenika u oko 50 kompanija koje posluju u 30 zemalja.

Kopirati
Drag cursor here to close