Poziv frizerima

Uskoro početak "La Bellezza Academy"u Mostaru

Tim "La Bellezza Academy", osim u svom prostoru, nudi edukacije i u Vašem salonu širom BiH, prema potrebama frizera i kozmetičara.
Gospodarstvo / Promo | 31. 08. 2022. u 09:54 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru u edukacijskom centru "La Bellezza Academy" 05.09.2022. godine počinju edukacije za frizere i kozmetičare sa ili bez iskustva.

"Svoje znanje stečeno višedecenijskim iskustvom želimo prenijeti na one koji su kao i mi, zaljubljeni u svoj posao i svjesni su važnosti konstantnog usavršavanja i napredovanja u skladu s novim tehnikama i tehnologijama", rekla je Marijana Azinović, vlasnica La Bellezza studija Mostar.

Dodala je da Akademija počinje educirati zainteresirane individualne ili grupne polaznike, koji imaju iskustvo i žele da unaprijede znanje ali i one koji nemaju iskustvo ali imaju ljubav prema frizerskom i kozmetičkom poslu.

Foto: PR / La Bellezza Academy

Polaznici akademije moći će se educirati o hairstylingu, makeup-u, tečaju mode ali i o načinima prodaje gdje će domaći i regionalni stručnjaci savjetovati o vještina i tehnikama -kako povećati prihode, kako uspješno promovirati svoje usluge ili proizvode?

Tim "La Bellezza Academy", osim u svom prostoru, nudi edukacije i u Vašem salonu širom BiH, prema potrebama frizera i kozmetičara.

Zašto izabrati "La Bellezzaa Academy" Mostar?

"Naše višegodišnje iskustvo rada s klijentima i ekskluzivnim svjetskim kozmetičkim brendovima govori da smo prepoznati kao vrhunski tim koji je osvojio brojne nagrade i priznanja za svoj rad u BiH, regiji i na međunarodnoj razini. Također, stojimo iza svakog certifikata", kazala je Marijana Azinović, vlasnica La Bellezza studija Mostar.

Nakon svake položene edukacije, polaznici dobivaju certifikat La Bellezza Academy. Nakon svake edukacije obvezan je završni ispit gdje se utvrđuje postignuto znanje polaznika akademije.

Za informacije o edukacijama, cijenama, molimo Vas da kontaktirate "La Bellezza Academy".

e-mail: [email protected]
web: www.academylabellezza.com

Foto: PR / La Bellezza Academy
Kopirati
Drag cursor here to close