Život je jednostavniji i ljepši uz hibride!

Toyota hibridna škola!

Gotovo je s nagađanjima, budućnost će biti hibridna!
Gospodarstvo / Promo | 15. 07. 2020. u 16:03 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi proizvođači automobila sada žele hibrid u ponudi, a istraživanja jasno pokazuju da će te se sve više susretati s različitim vrstama hibrida u svim segmentima i kod svih proizvođača.

Da, možete očekivati pravu ofanzivu elektrifikovanih pogona. To je to. 2020. Budućnost je sada.

I dok neki tek usvajaju hibridnu tehnologiju, Toyota se svrstava među pionire, ali istovremeno i vodeće proizvođače vozila sa hibridnim pogonom.

Nisu sva hibridna vozila jednako osmišljena. Toyota hibridi zauzimaju prvo mjesto.

Toyota hibridi su vozila više razine koja predvode po pitanju stručnosti, odlika, rasponu modela i pouzdanosti. Voze u potpuno električnom načinu rada više od 50% vremena.

Dakle, dok drugi tek startaju Toyota je predstavilia 4. generaciju hibrida.

Koliko smo superiorni na ovom području govori sljedećoh nekoliko činjenica:

-         R&D (Research & Development), istraživanje i razvoj, je bitna komponenta svake velike firme. Da li ste znali da Toyota investira više u R&D nego bilo koja druga kompanija na svijetu? Svaki sat Toyota investira više od milijun dolara u istraživanje i razvoj širom svijeta.

-         Od svih vozila koja voze cestama svijeta, procentualno je najviše Toyota. Više od 80% Toyota vozila koja su proizvedena u posljednjih 25 godina još uvijek vozi.

-         Kao pionir i predvodnik u hibridnoj električnoj tehnologiji Toyota je širom svijeta prodala preko 15 milijuna hibridnih električnih vozila od predstavljanja Priusa 1997. godine do januara 2020. U Europi je prodaja HEV – hibridnih električnih vozila, premašila brojku od 2,8 miliona, zahvaljujući širokoj paleti od čak 19 različitih HEV modela marki Toyota i Lexus, što je u 2019. godini predstavljalo 52% ukupne Toyotine prodaje. Toyotina hibridna električna tehnologija je smanjila emisiju CO2 za preko 120 milijuna tona širom svijeta

Dakle, prvi smo predstavili hibridni automobil na svijetu, a dok drugi tek startaju, Toyota ima 23 godine iskustva na ovom području i sva vozila Toyota Hybrid u samom su vrhu poželjnosti kupaca širom svijeta o čemu dovoljno govore prodajne brojke.

No, koliko uistinu znate o hibridnim vozilima? Jeste li nekada vozili vozilo s hibridnim pogonom? Koje sve vrste hibirda postoje? Koliko je vožnja hibrida efikasnija od vožnje konvencionalnog automobila? Koliko se vožnja hibrida razlikuje od vožnje konvencionalnog automobila? Da li je i koliko je često potrebno mijenjati hibridne baterije? Postoji li rizik od električnog udara? Jesu li hibridi sigurni? Postoji li rizik od zračenja iz baterija? Jesu li hibridi dobri samo za vožnju gradom? Jesu li hibridi ostalih proizvođača  isti kao i Toyotini hibridi? Što ako se baterija isprazni? Jesu li hibridi bučni pri ubrzavanju? Što ako se moja baterija isprazni? Može li hibrid i dalje raditi na električnoj energiji kada ponestane goriva? Trebam li priključiti automobil u napon električne mreže za potrebe punjenja baterije? Hoće li s uporabom hibridna baterija izgubiti snagu i tako povećati potrošnju goriva?

Pitanja je bezbroj, a prave i točne odgovore mogu vam dati samo naši specijalisti za hibridna vozila koji se već godinama „druže“ s hibridnim vozilima i znaju sve njihove tajne.

Upravo iz tog razloga Auto Nuić d.o.o. Mostar, Toyota ovlašteni partner, je odlučio organizirati potpuno besplatnu Toyota hibridnu školu za sve one kojima je hibridna tehnologija iz bilo kojeg razloga interesantna.

Toyota hibridnu školu odžavati će se do 15.09.2020. svake subote, a satojati će se od:

-             Teoretskog dijela (naravno kraćeg J)

-             Praktičnog/Glavnog dijela koji će uključivati vožnju najmodernijih Toyota hibrida

Vozila na kojima će se vršiti hibridna obuka su: Toyota YARIS Hybrid, Toyota C-HR Hybrid, nova Toyota RAV4 Hybrid i Toyota CAMRY Hybrid.

Sve što je potrebno da bi bili sudionik besplatne Toyota hibridne škole i uživali u vožnji najnovijih Toyota Hibrida jeste da napravite prijeavu putem e-maila ili telefona i odaberete termin koji Vam odgovara.

Kontakti za prijavu:

e-mail: [email protected]

Tel: 063 202 207

 Život je jednostavniji i ljepši uz hibride! Čekamo Vas!

Vaš Auto Nuić Toyota Team

Kopirati
Drag cursor here to close