Pomoć

Somat i Persil za 'Heroine zajednice'

Donirajte sredstva projektu "Heroine zajednice" kupovinom Somat i Persil proizvoda u Bingu, u periodu od 20. lipnja do 14. spnja 2019.
Gospodarstvo / Promo | 20. 06. 2019. u 10:57 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Projekat "Heroine zajednice" pokrenuli su Henkel, Bingo i udruženje World Vision, s ciljem da zajedno s kupcima Somat i Persil proizvoda, pomognu majkama koje, unatoč, siromaštvu i svim drugim životnim nedaćama, uspješno podižu, motiviraju i odgajaju svoju djecu, vrijedne su, optimistične i radišne.

"Svaka majka je heroina obitelji, ali borba nekih majki posebno je izazovna. Te majke su heroine zajednice i potrebna im je naša podrška da nadvladaju prepreke na koje svakodnenvno nailaze dok podižu svoju djecu" poručili su iz World Vision. Ovo udruženje rado se odazvala pozivu Henkela da sudjeluje u ovako velikoj dobrotvornoj akciji.

Foto: PR / Somat i Persil za 'Heroine zajednice'

"Kao društveno odgovorna kompanija, pokrenuli smo projekt koji je akcenat stavio na često nepravedno zanemarenu skupinu društva, a to su žene slabijeg imovinskog stanja, koje ipak uspijevaju biti uspješne majke i koje svoj optimizam i snagu svakoga dana daruju svojoj djeci", pojasnili su iz Henkela motiv za pokretanje ove akcije.

Projekat "Heroine zajednice" podržao je Bingo. Stoga, projektu doprinosite isključivo kupovinom Somat i Persil proizvoda u Bingo trgovinama.

Kopirati
Drag cursor here to close