Auto servis Quattro d.o.o.

Servis na ''Quattro pogon'' otvara novi objekt u Mostaru

Sve za vaše vozilo na jednom mjestu!
Gospodarstvo / Promo | 29. 02. 2024. u 11:15 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet garaža s dizalicama, autodijagnostika za sva vozila, servis vozila i kombija, centriranje trapa, elektronska servisna knjiga, kalibracija ADAS-a, čipovanje, balansiranje i čuvanje guma… Gdje to sve ima na jednom mjestu. Ima u novom objektu “Auto servis Quatro d.o.o”u Raštanima…

  / Foto: PR  / Auto servis Quattro d.o.o. Raštani

Quattro je stalni pogon na sve kotače, a koji koristi Audi na svojim automobilima. Prvi put je korišten 1980. godine na modelu Audi Quattro, i od tada se raširio na većinu modela koje proizvodi Audi, ostalo je povijest…

Stvarajući svoju povijest poput diva iz Ingolstadta i servis Quattro vlasnika Roberta Vučića odlučio je prebaciti svoj pogon na “sve kotače”, pa će u subotu, 2. ožujka 2024. godine biti upriličeno svečano otvaranje novog i modernog objekta “Auto servis Quatro d.o.o” u razdoblju od 12 do 17 sati uz prateći catering i druženje.

  / Foto: PR  / Auto servis Quattro d.o.o. Raštani

Robert Vučić je 2013. godine u Mostaru osnovao tvrtku Servis Quattro sa sjedištem u ulici Dr. Mile Budaka 111.a . Mnoštvo zadovoljnih korisnika usluga Servisa Quattro svakodnevno svjedoči o kvaliteti rada njegova tima u servisiranju, održavanju i tretmanu njihovih metalnih ljubimaca.

Serviseri Quattro servisa imaju dugogodišnje iskustvo rada u auto servisu i klijenti su se uvijek mogli pouzdati kako će njihovo vozilo biti servisirano u dogovorenom roku i na najkvalitetniji način. Serviseri posjeduju mnoštvo certifikata za ovlašteni servis pojedinih tipova vozila, a konstantan rad na edukaciji i unaprjeđenju vještina i poslovne etike dao je svoje rezultate nakon više od desetljeća rada

Proširenje kapaciteta

Kako se posao razvijao, raslo je i povjerenje zadovoljnih korisnika, a samim time i potreba za proširenjem servisnih kapaciteta i ponude. Prije tri godine krenuli su radovi na izgradnji novog objekta površine 350 metara četvornih i unaprjeđenja poslovne filozofije Servisa Quattro. Objekt se nalazi u naselju Raštani u ulici II bojne rudničke u blizini osnovne škole. Registrirana je nova tvrtka “Autoservis Quatro d.o.o” čime je poslovanje ovog servisa unaprijeđeno iz obrta u društvo s ograničenom odgovornošću.

U novom objektu “Autoservis Quatro d.o.o.” posjedovat će pet garaža s pet dizalica za obavljanje poslova održavanja i servisiranja, te jedan međuprostor za obavljanje tzv. “sitnih” radova koje će se prostirati na 250 metara četvornih samog objekta. Samim time stvorena je mogućnost za prijem više vozila odjednom, što je bila glavna ideja cijelog projekta.

  / Foto: PR  / Auto servis Quattro d.o.o. Raštani

Nove dizalice nosivosti do 4,5 tone daju mogućnost servisiranja kombi vozila. Poseban novitet u ponudi je tzv. “podešavanje špure” na vozilu ili centriranje trapa. Riječ je o postupku s pomoću kojeg se geometrija ovjesa/trapa dovodi u korektan položaj, tako da kotači budu normalni (okomiti) na podlogu i međusobno paralelni. ). Također novi servis u svojoj ponudi ima montiranje, balansiranje i čuvanje guma. Za čuvanje guma je predviđen adekvatan skladišni prostor na katu novoizgrađenog objekta odmah iznad radionica.

Još jedan novitet u ponudi je i kalibracija ADAS-a (Advanced driver-assistance system). Ako automobil ima mogućnosti sam kočiti, automatski kontrolirati svjetla, ima adaptivni tempomat, očitava linije na putu i drži pravac unutar kolovoza, ako može sam parkirati ili pomagati tijekom parkiranja i posjeduje kamere koje prate prometne znakove onda je riječ o ADAS sustavu.

ADAS kalibracija je periodična provjera ili ponovno podešavanje svih tih mogućnosti, kamera, senzora, radara i ostalih uređaja na automobilu ove namjene. ADAS kalibracija je neophodna kako sam sistem ne bi uzeo kontrolu nad vozilom. U novom objektu stručno osoblje vršit će trenutno najmoderniju AUTEL autodijagnostiku na tržištu i to za sva vozila, ne samo za vozila VAG grupacija (Volkswagen i Audi). Također kad je riječ o Volkswagen i Audi vozilima servis posjeduje i originalne dijagnostike za ova vozila svih serija.

  / Foto: PR  / Auto servis Quattro d.o.o. Raštani

Elektronska servisna knjiga

Možda jedan od najzanimljivijih noviteta u ponudi Autoservisa Quatro je taj da će svi klijenti dobiti elektronsku servisnu knjigu. Riječ je o čip magnetnoj kartici, koja se veže uz broj šasije vozila i klijenta. Tako da klijent primjerice kod prodaje vozila može doći u prostorije servisa i dobiti ispis cijele servisne povijesti vozila sa svim relevantnim datumima i opisima. Uz sve ovo “Autoservis Quatro d.o.o.”radi i poslove čipovanja vozila uz upotrebu softwarea za čipovanje poznate tvrtke B&C Consulting. Riječ je o prefinjenim i sofisticiranim alatima za softversko tuniranje vozila. Postoji mogućnost i nadogradnje već instaliranih softwarea na vozilima.

U novom objektu također smještena je i upravna zgrada servisa, s modernim prijemnim središtem i prostorijom s čekaonicom u kojoj se nalazi i aparat s osvježavajućim pićem za puni komfor klijenata dok se utvrđuje što je potrebno uraditi na njihovim vozilima. Objekt se nalazi pod videonadzorom.

Svečano otvaranje novog objekta “Autoservis Quatro d.o.o.” u Raštanima u ulici II bojne rudničke održat će se u subotu 2. ožujka u vremenu od 12 do 17 sati. Dobro došli na druženje u novom modernom servisnom objektu. Krenite s nama u pogonu na svim kotačima…

Kopirati
Drag cursor here to close