Proljetni ciklus obuke

Prijavi se na probna predavanja za obuku CNC operatera u INTERA Tehnološkom Parku

Broj mjesta na obuci je ograničen. Zato, ne čekajte i već danas se prijavite da usavršite svoje vještine i otvorite si nove horizonte u karijeri!
Gospodarstvo / Promo | 07. 04. 2023. u 09:22 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ovaj proljetni ciklus obuke CNC operatera u INTERA Tehnološkom Parku započinje otvorenim danom tj. besplatnim probnim predavanjima koja pružaju uvid u svijet CNC tehnologija kao i u to što sve ova obuka nudi.

Besplatna probna predavanja će se održati u INTERA Tehnološkom Parku u petak, 14.4.2023. godine u 17 sati. Broj mjesta ovih probnih predavanja je ograničen pa je dobro predbilježiti se što prije kako biste si osigurali mjesto.   

Obuka CNC operatera u INTERA Tehnološkom Parku nudi zaokružen set znanja i vještina za rad u stvarnom industrijskom okruženju i to na najmodernijim mašinama, reznim alatima i mjernoj opremi industrijske razine po pitanju snage, kapaciteta i preciznosti, a pruža i dragocjene „male tajne velikih majstora“ iz ruku iskusnih CNC operatera.

Ovaj novi ciklus obuke CNC operatera uvodi i jedan novitet – pored obuke na suvremenim CNC strojevima za obradu metala kao i do sada, program obuke je upotpunjen i rukovanjem CNC routera za obradu pločastih materijala (drvo, plastične mase, obojeni metali). Obrada materijala na ovakvim strojevima je prikladna u primjenama kao što je proizvodnja namještaja, reklama, kalupa, dekoracija i slično, pa je korisno znati rukovati i ovakvim strojevima.

Više detalja o obuci možete pogledati na linku.

Broj mjesta na obuci je ograničen. Zato, ne čekajte i već danas se prijavite da usavršite svoje vještine i otvorite si nove horizonte u karijeri!

Za sve dodatne informacije o obuci i samoj prijavi obratite se na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close