Keramika

PBR donosi najmodernije svjetske trendove u uređenju interijera i eksterijera

Uredite dom po svom s keramikom iz PBR-a. U izložbeno-prodajnom salonu PBR-a možete odabrati kvalitetnu keramiku, sanitarije i aluminijske lajsne za uređenje vašeg doma ili proslovnog prostora. PBR u svojoj ponudi ima i sve za uređenje bazena.
Gospodarstvo / Promo | 25. 04. 2023. u 09:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetski trendovi uređenja privatnih i poslovnih objekata danas su dobili potpuno novu dimenziju korištenjem keramike. Veliki izbor formata te atraktivan dizajn omogućuje neograničen broj kreacija koji će vaš interijer učiniti atraktivnim, jedinstvenim i nimalo dosadnim.

Zašto pločice?

Keramika je prirodni materijal koji se od davnih vremena koristi u gradnji i uređenju interijera. Kada su u pitanju keramičke pločice, dugo vremena je njihovo korištenje bilo rezervirano za dekoraciju kuhinja, kupaonica, hodnika i terasa. Primarni razlog takve upotrebe je bila samo zaštita prostora, dok su se u ostalim prostorijama koristili drugi materijali, poput drveta.

Napretkom tehnologije i razvojem dizajna u segmentu keramike taj stav se potpuno izmijenio. Danas se granica primjene keramičkih pločica potpuno izbrisala.
Jedna od, možemo reći tradicionalnih prednosti keramičkih pločica su trajnost i lakoća održavanja, a u slučaju oštećenja lako se zamjeni.

Podno grijanje i pločice

Današnji trendovi energetske učinkovitosti sve češće donose upotrebu različitih vrsta podnog grijanja. Sistemi podnog grijanja traže specifične i postojane materijale koji ne mijenjaju svoja svojstva pri višim temperaturama. Zbog toga su za te svrhe keramičke pločice idealne. Naime, one pri svojoj proizvodnji pečenja prolaze daleko više temperature od temperatura kojima su izložene pri grijanju prostorija.

Pločice raznih formata i atraktivnog dizajna

Već neko vrijeme u trendu su pločice koje imitiraju prirodne materijale. Napredak tehnologije izrade ovih pločica omogućila je skoro pa savršenu reprodukciju prirodnih detalja. Zbogo toga je gotovo nemoguće razlikovati keramiku od npr. drveta. Pločice s uzorkom drveta se sve više koriste u dnevnim i spavaćim sobama, kako u privatnim objektima, tako i u hotelima.

Kada navodimo trendove bitno je istaknuti i pločice velikih formata koje zbog malog broja fuga kreiraju kompaktne površine, kako zidne tako i podne, koje pružaju dojam masivnosti i monolitnosti.

Sve na jednom mjestu

PBR Široki Brijeg svojim kupcima nudi sve na jednom mjestu vezano za keramiku, sanitarije, ukrasne lajsne i bazensku keramiku uz besplatnu dostavu. Posjetite PBR izložbeno prodajni salon u zgradi FEAL-a i zapratite PBR Facebook i Instagram stranice.

Kopirati
Drag cursor here to close