MKF LIDER

Otvoren još jedan LIDER-ov ured u Mostaru

Mikrokreditna fondacija LIDER otvorila je još jedan ured u Mostaru na adresi Kralja Tomislava 11e.
Gospodarstvo / Promo | 08. 03. 2024. u 11:30 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ured se nalazi na pristupačnoj lokaciji gdje svi građani Mostara i susjednih općina mogu dobiti kvalitetne i posebno kreirane financijske usluge za sve potrebe, te nefinancijsku podršku za razvoj biznisa i poljoprivrede.

Almir Hodžić, direktor sektora za kreditne plasmane, istakao je: "Otvaranjem ureda u Mostaru želimo biti još bliži našim potencijalnim klijentima i omogućiti im lakši pristup našim uslugama i podršci. Smatramo da zajedničkim snagama možemo doprinijeti razvoju lokalne ekonomije i stvaranju novih radnih mjesta."

  / Foto:PR / Mikrokreditna fondacija LIDER novi ured u Mostaru

Također je bitno napomenuti da svi poduzetnici s prostora HNŽ imaju mogućnost besplatnog predstavljanja svojih proizvoda i usluga kroz jedinstvenu online platformu za male biznise Pravi Lider / www.pravilider.ba. Članovi platforme mogu kreirati svoju “mini web stranicu”, pronaći nove kupce i proširiti tržište, te informirati se o novim poslovnim mogućnostima, koristiti direktnu prodaju i educirati se u oblasti biznisa i poljoprivrede te koristiti #besplatne savjete u rubrici Pitaj agronoma

Pozivamo vas da se informirate o raznolikoj ponudi financijskih i nefinancijskih usluga te otkrijete kako LIDER može pomoći u unapređenju vašeg poslovanja.

  / Foto:PR / Mikrokreditna fondacija LIDER novi ured u Mostaru

Otvaranje još jednog mostarskog ureda na adresi Kralja Tomislava 11e predstavlja novo poglavlje u radu MKF LIDER na području Hercegovine, koji se nastavlja kontinuirano angažirati u podršci ekonomskom razvoju i osnaživanju lokalnih zajednica.

  / Foto:PR / Mikrokreditna fondacija LIDER novi ured u Mostaru
Kopirati
Drag cursor here to close