Pametna kupovina i bolja alternativa

Naruči IQOS jer ''Black Friday'' popust na online narudžbe i dalje traje

Gospodarstvo / Promo | 01. 12. 2020. u 17:17 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste od onih koji ne vole gužve ni i u šoping molovima ni na aplikacijama koje „padaju“ zbog prevelikog broja posjeta, ali kao i svi volite kupiti nešto po tim čuvenim „Black Friday“ sniženjima, ovo je vaš trenutak.

A ako je ta kupovina ne samo stressfree i ušteda, već i bolji izbor za vas i vaše okruženje, posebno će vas obradovati što je vaš omiljeni gedžet, IQOS, na sniženju čak do 04. decembra putem online prodavnice. Ovaj uređaj, osim što je „must have“ za svakoga ko prati najnovije trendove u dizajnu, jeste i bolje rješenje za sve one pušače koji ne žele ostaviti cigarete. Zasniva se na tehnologiji zagrijavanja, a ne sagorijevanja duhana, i stoga predstavlja bolju alternative za one koji bi i inače nastavili pušiti.

PR  / IQOS

Tako da, ako ste propustili „Black Friday“, ne očajavajte, niste zakasnili sa kupovinom mjeseca! Vaš novi IQOS 3 Duo sa 40% popusta, čeka vas na u IQOS.ba online prodavnici. A uz to odabrani aksesoari u najrazličitijim bojama, da upotpune i daju dodatni sjaj prazničnoj sezoni u koju ubrzano ulazimo, sniženi su čak 50%.

Izreka: „Dobre stvari dolaze onima koji čekaju“, rijetko se do sada mogla primjeniti na „Black Friday“ groznicu, ali od svakog pravila postoji izuzetak. Ovog puta ona i te kako važi za ovu kupovinu, koja je i pametna, sigurna kupovina, ali i bolji izbor.

Kopirati
Drag cursor here to close