Balans +

Kako naš probavni sustav održati u savršenoj ravnoteži

Gospodarstvo / Promo | 10. 05. 2023. u 12:54 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naš probavni trakt predstavlja dom ogromnom broju bakterija koje zajedno formiraju složeni ekosustav u okviru koga hrana dospijeva i “putuje” kroz organizam, pretvarajući hranljive materije i energiju neophodnu za život i normalno funkcioniranje organizma.

Za uspostavljanje i održavanje normalne funkcije crijeva u svakodnevnu konzumaciju treba uvrstiti prirodne probiotike koji blagotvorno djeluju na crijevnu floru i poticanje varenja. Glavnu ulogu u ovom zadatku igraju bakterije mliječne kiseline koje su prepoznate kao najefektnije u uspostavljanju bakterijske ravnoteže organizma. Probiotske kulture sadržane u mliječnom jogurtu potiču varenje i aktivaciju metabolizma koji je u toj situaciji drastično usporen.

Već godinama unazad Balans + jogurt klinički je dokazan saveznik u održavanju probavne ravnoteže. Studija koja je sprovedena od strane KBC Bežanijska Kosa na 50 ispitanika koji su imali poremećaj probavnog trakta potvrdila je da nakon samo 10 dana redovnog korištenja Balans+ probiotskog jogurta dolazi do reguliranja varenja i unošenja balansa u organizam.

Kopirati
Drag cursor here to close