Nagradna igra

Hidriraj se i aktiviraj se jer Oaza i Bingo te nagrađuju

Kupovinom tri boce Oaza voda, te ubacivanjem računa sa podacima u kutije u svim Bingo objektima, svi potrošači mogu sudjelovati u nagradnoj igri koja donosi vrijedne nagrade.
Gospodarstvo / Promo | 02. 12. 2022. u 10:56 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Biti u dobroj fizičkoj kondiciji i osigurati tijelu dovoljno tekućine tokom cijelog dana, postao je prioritet današnjice. Imajući na umu brigu o zdravlju svojih potrošača kompanije Oaza i Bingo su pokrenule zajednički projekat koji ima za cilj da potakne na fizičku aktivnost i hidrataciju.

Kupovinom tri boce Oaza voda, te ubacivanjem računa sa podacima u kutije u svim Bingo objektima, svi potrošači mogu sudjelovati u nagradnoj igri koja donosi vrijedne nagrade. Nagradna igra traje od 01.12.-31.12.2022. godine.

„ Uzimajući u obzir istraživanja koja govore da je 75% ljudi kronično dehidrirano i da je nedostatak unosa vode uzrok broj 1 dnevnog umora Oaza je, ovim projektom s Bingom, odlučila svoje potrošače potaknuti na dovoljnu hidrataciju i tjelesnu aktivnost.

Uvjet za učešće u nagradnoj igri je kupovina tri boce Oaza vode jer nam je dnevno potrebno upravo tri litre za normalno funkcioniranje organizma. Ovo se naročito odnosi na sve one koji su fizički aktivni. Potrudili smo se da nagrade također budu u službi zdravlja naših potrošača jer nam je to osnovna poslovna filozofija“ – ističe Senida Medić, brend menadžer kompanije Oaza.

Iz Binga ističu da je suradnja sa partnerima na projektima koji za cilj imaju dobrobit potrošača od ključne važnosti.

„Podržavamo ideje naših partnera koje promovišu pozitivne životne navike. Mi smo najveća platforma za takve aktivnosti, jer kroz našu maloprodajnu mrežu koja je rasprostranjena diljem BiH, potrošačima pružamo kvalitne proizvode, zanimljive aktivnosti i odlične nagrade“

U periodu od 01.12.-31.12.2022. kupovinom 3 Oaza proizvoda u Bingo trgovinama, te ubacivanjem računa sa podacima u predviđene kutije na prodajnom mjestu sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti: Sobni bicikl, mjesečnu članarinu u teretani i tromjesečnu zalihu Oaza vode.

Kopirati
Drag cursor here to close