ASA Banka

Fiksna kamatna stopa i poklon za useljenje

Stambeni krediti ASA Banke za sve vaše priče
Gospodarstvo / Promo | 07. 07. 2023. u 13:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

ASA Banka donosi jedinstvenu ponudu koja olakšava kupovinu novog stana i poklanja vam kućanski aparat za useljenje.

“ Stambeni krediti za vašu priču” kreirani su s posebnom pažnjom vodeći računa o potrebama različitih generacija i namjena.

Svjesni smo uvjeta u kojima živimo i poslujemo, kao i sve češćih potreba klijenata da riješe svoje stambeno pitanje. Akcijom kredita za kupovinu i zamjenu stana donosimo jedinstvene uvjete i dodatne pogodnosti koje će olakšati izbor i smanjiti stres oko dodatnih troškova” , ističu iz ASA Banke te dodaju:

Kako i sama poruka kampanje kaže, želimo našim klijentima pomoći da što jednostavnije i brže ispričaju svoju priču. Bilo da se radi o mladim pojedincima koji kupuju svoj prvi stan, ili bračnom paru sa djecom koji želi zamijeniti stan za veći, ili pak onima koji smatraju da je nekretnina najbolja investicija i da je baš sada vrijeme za taj korak.”

Pored fiksne kamatne stope na period otplate do 20 godina, uz stambeni kredit u ASA Banci dobijete i besplatnu procjenu sudskog vještaka, kao i poklon kućanski aparat.

Ovom ponudom ASA Banka još jednom dokazuje da svojim klijentima nudi najbolje uvjete koji su prilagođeni njihovim svakodnevnim željama i potrebama.

ASA Banka je posvećena pružanju usluga koje odgovaraju potrebama klijenata. Fokusirana na personaliziran pristup i usluge, te inovativna rješenja i pristup usmjeren ka klijentima, ASA Banka nastoji da pruži sasvim novi doživljaj bankarstva koji u prvom redu podrazumijeva podršku pojedincima i privredi na putu ostvarenja ciljeva uz najbolje financijske proizvode i usluge na tržište. Kao vodeća domaća banka s preko 60 poslovnica širom BiH ASA Banka opredijeljena je da pomogne pojedincima i porodicama da ostvare svoje priče.

Više informacija o uvjetima akcije pročitajte na: https://www.asabanka.ba/pravna-lica-i-poduzetnici/dugorocni-stambeni-i-stambeni-zamjenski-krediti/

 

Kopirati
Drag cursor here to close