Trebaš fasadu?

Donosimo ti 7 razloga zašto odabrati JUBIZOL fasadni sistem

Gospodarstvo / Promo | 17. 06. 2022. u 10:15 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JUBIZOL je termoizolacioni fasadni sistem koji nudi rješenja za djelotvornu toplotnu izolaciju građevinskih objekata, štiti fasadne površine od atmosferskih utjecaja i ispunjava zahtjeve po pitanju estetskog izgleda objekta.

1. Garancija i do 25 godina na funkcionalnost ugrađenog sistema

Metodama ubrzanog starenja i termičkih šokova u mikroklimatskim komorama dokazali smo znatno duže vrijeme postojanosti JUBIZOL fasadnih sistema i njihov duži rok trajanja čak i pri najzahtjevnijim uvjetima upotrebe.

2. Uštedite troškove energije i do 40 %

Gubitak energije preko površine fasade može da ide od 30-50%. Tako npr. neizolirana kuća iz 1970. godine troši energije i novca isto koliko i automobil koji troši 20L / 100 km.

 

3. Trajno zaštitite Vaš objekt!

Kada inicijalno uložite u ugradnju JUBIZOL termoizolacionog sistema, ovaj sistem vam dugotrajno omogućava zaštitu i efikasnost, ne zahtijevajući dodatne troškove napajanja, servisiranja i sl., za razliku od sistema za klimatizaciju.

JUBIZOL termoizolacijski sistemi garantiraju idealnu i efikasnu toplotnu izolativnost i samim tim osiguravaju zdrave i prijatne uvjete stanovanja.

4. Povećajte vrijednost svog objekta.

Ugradnju JUBIZOL termoizolacijskog sistema treba promatrati i kao investiciju do kvalitetnijih i vrjednijih kvadrata. Ukoliko je Vaš objekt (stan, kuća, poslovni objekt i sl.) kvalitetno termički izoliran, on sigurno ima i veću tržišnu vrijednost.

5. Osigurajte zdrav i komforan radni i životni prostor.

Komforan životni i radni prostor u enterijeru, podrazumijeva temperaturu u rasponu između 19 i 22°C i vlažnost zraka između 40 i 60%. Za postizanje ovih idealnih boravišnih uvjeta u prostoriji, potrebni su idealno termoizolirani zidovi, jer nedovoljna toplotna izolacija objekta dopušta povećanu razmjenu toplote i tako suštinski utiče na kvalitet stanovanja.

 

6. Osvježite estetski izgled vašeg objekta

Termoizolacijski sistemi JUBIZOL osiguravaju vrhunska rješenja po pitanju estetskog izgleda objekta. Završni premazi (malteri i fasadna boja) osiguravaju da fasada izgleda kao zaribana ili kao zaglađena struktura, kao i različitu hrapavost. JUBIZOL sistemi, također, nude veliki izbor nijansi boja i njihovu maksimalnu postojanost.

U JUB Design Studiju izrađuju se studije za JUBIZOL sisteme - kreativna rješenja estetskog izgleda objekta. Termoizolacioni sistemi JUBIZOL garantiraju vrhunski estetski izgled i kolorit i ekološku prihvatljivost i usklađenost sa životnom sredinom.

 

7. Fasadna mrežica GRATIS

Tokom ljetnog perioda, pri kupovini JUBIZOL termofasadnog sistema kod bilo kojeg ovlaštenog trgovca, preuzmi gratis fasadnu mrežicu.

Koji su fasadni sistemi JUBIZOL?

 
Kopirati
Drag cursor here to close