Otvaranje američkog fast food giganta u Mepasu

Burger King dolazi u Mostar

O dolasku Burger Kinga u Mostar spekulira se dugo, osobito nakon što je proradila franšiza KFC-a
Lifestyle / Hrana | 06. 11. 2023. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar će uskoro doživjeti pravu revoluciju u svijetu brze hrane jer poznati američki lanac restorana brze hrane, Burger King, otvara svoja vrata u Mepas Mallu. Ova vijest donosi osvježenje u lokalnu ponudu hrane, a ono po čemu se Burger King ističe, to su kvalitetne namirnice i jedinstveni okusi.

Jedna od glavnih karakteristika Burger Kinga koja ga izdvaja od ostalih brzih restorana hrane jest njihov zahtjev za najkvalitetnijim sastojcima. Postavljeni su visoki standardi prilikom odabira dobavljača sirovina, a u Burger Kingu se ponose svojim kraljevskim standardom. Ovaj standard nalaže da se burgeri pripremaju od 100 posto govedine, bez ikakvih dodataka kao što su konzervansi ili aditivi. Isto tako, burgeri se pripremaju isključivo na roštilju, koristeći pravu vatru, upravo onako kako biste to radili kod kuće u vlastitom vrtu.

Jedan od najprepoznatljivijih i omiljenih proizvoda u ponudi Burger Kinga je legendarni Whopper. Ovaj veličanstveni burger sastoji se od sočne goveđe pljeskavice, rajčice, svježe zelene salate, kiselih krastavaca, luka i majoneze, sve smješteno u pecivo s sezamom. Whopper je postao pravi zaštitni znak ovog lanca brze prehrane, a često se Burger King naziva i "Domom Whoppera".

Ova vijest o otvaranju Burger Kinga u Mostaru dolazi nakon što je lanac restorana brze hrane McDonald's zatvorio svoja vrata u Bosni i Hercegovini krajem 2022. godine. Nakon punih jedanaest godina prisutnosti, McDonald's je oduzela licencu za rad franšizi zbog nepravilnosti u poslovanju.

Otvaranje Burger Kinga u Mostaru predstavlja uzbudljiv korak u svijetu brze hrane te će Mostarci i posjetitelji Mepas Malla imati priliku uživati u kvalitetnim burgerima i raznovrsnim okusima koje ovaj američki lanac donosi. S obzirom na njihov kraljevski standard i omiljeni Whopper, Mostarci od prosinca mogu očekivati pravu gozbu za svoje nepce.

Kopirati
Drag cursor here to close