Tvoj savršeni shopping odabir!

Mepas Mall Shopping Fest

Nagradni natječaj od 20.11. do 23.12.2023.
Gospodarstvo / Tvrtke | 07. 12. 2023. u 12:10 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sigurni smo da ćete neke od najljepših blagdanskih trenutaka provesti u Mepas Mallu! U mjesecu Blagdanske Čarolije očekuje vas mnoštvo događanja i brojnih pogodnosti koje su izvrsna prilika za lijepo druženje, dobru zabavu, ali i osvajanje vrhunskih nagrada.

Iskoristite sjajne shopping pogodnosti i pronađite najljepše poklone ovih blagdana za sve drage osobe, ali i nagrade koje će shopping avanturu učiniti nezaboravnom.

Do 23.12.2023. obavite blagdansku kupovinu u Mepas Mallu i sudjelujte u nagradnom natječaju Mepas Mall Shopping Fest i osvojite vrhunske nagrade.

HT Eronet vam pruža priliku da najposebnije trenutke ovih blagdana zabilježite na moćnom iPhone 15 Plus. Sretni dobitnik moći će uživati u blistavom domu uz Philips AquaPlus 8000 štapni bežični usisavač.

Vrijeme je proslava i svečanih trenutaka u kojima želimo zablistati. Prestižni uređaj za uklanjanje dlačica Philips Lumea IPL serije 9900 pobrinut će se za savršeno glatku i kožu mekanu na dodir.

Omiljene novogodišnje filmove i TV programe uživat ćete gledati na moćnom 55“ Hisense ULED 4K TV nove generacije koji će unijeti kino osjećaj u vaš dom.

Zahvaljujemo se partnerima HT Eronet, Techno Shop i Philips što su podržali Shopping Fest nagradni natječaj.

Bogat blagdanski program priuštit će vam predivne trenutke s vašim najmilijima, zato vas pozivamo da budete dio ove prekrasne priče.

Uživajte u mjesecu Blagdanske Čarolije i Shopping Festa u vašem omiljenom centru.

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

 

Kopirati
Drag cursor here to close