Steknite vještine i znanja za novo doba ...

Upis novih kandidata na CISCO lokalnu akademiju

Polaznici tijekom obuke imaju pristup i besplatnim kursevima za samostalno učenje poput: Cyber Security, Cybersecurity Essentials, Uvod u IoT ( Internet of things), Linux Essentials, Linux Unhatched i dr.
Gospodarstvo / Promo | 23. 09. 2018. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da dođu na Cisco lokalnu akademiju da se upoznaju sa programom i načinom rada naše akademije. Cisco akademija nudi obuku po CCNA R&S programu.

CCNA program je organiziran u četiri semestra. Svaki semestar se upisuje zasebno. Jedan semestar u prosjeku traje 3 – 4 mjeseca, ovisno o tempu izvođenja nastave a cijeli program godinu i šest mjeseci.

Cijena jednog semestra iznosi 600 KM, a cijena cijelog programa (CCNA R&S) 2400 KM po  kandidatu.

Polaznici tijekom obuke imaju pristup i besplatnim kursevima za samostalno učenje poput: Cyber security (cyber sigurnost) , Cybersecurity Essentials (osnove cyber sigurnosti), Uvod u IoT ( Internet of things), Linux essentials (Linux osnove), Linux Unhatched i dr.

Nadam se da su Vam ove informacije dale uvid u to što je CCNA i način realizacije programa na našoj lokalnoj akademiji. Ako imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite na e mail: [email protected], [email protected]

Svi koji žele da se upišu na akademiju ili se samo žele informirati o načinu rada akademije mogu doći 25.9.2018. godine sa početkom u 18 sati u prostorije Fakulteta informacijskih tehnologija na promotivni sastanak.

Steknite vještine i znanja za novo doba ...

Cisco Team

Kopirati
Drag cursor here to close