Cisco Lokalna akademija

Upis kandidata po novom CCNA v7 programu na CISCO lokalnoj akademiji

Pridružite nam se u utorak 10.12.2019. godine s početkom u 17.00 sati u prostorijama Fakulteta informacijskih tehnologija.
Gospodarstvo / Promo | 08. 12. 2019. u 14:30 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pozivamo sve zainteresirane kandidate na promotivni skup Cisco lokalne akademije u Mostaru. Saznajte sve što vas zanima o Cisco lokalnoj akademiji, načinima certifikacije i dr. Pridružite nam se u utorak 10.12.2019. godine s početkom u 17.00 sati u prostorijama Fakulteta informacijskih tehnologija.

Cisco academy program prati trendove u svijetu mrežnih tehnologija i periodično se objavljuju novi nastavni planovi i programi. Kandidati koji se prijave na novi ciklus obuke krenut će obuku po novom CCNA v7 programu koji nudi kandidatima nova znanja i vještine iz oblasti računarskih mreža, mrežne sigurnosti i automatizacije mreža.

Za potrebe izvođenja programa akademija je u procesu nabavke dodatne opreme kako bi kandidatima ponudila što kvalitetniju obuku,

CCNA v7 program je organiziran u tri semestra. Svaki semestar se upisuje zasebno. Jedan semestar u prosjeku traje 4 mjeseca, ovisno o tempu izvođenja nastave a cijeli program godinu dana.

Cijena jednog semestra iznosi 500 KM, a cijena cijelog programa (CCNA R&S) 1500 KM po kandidatu.

Polaznici tijekom obuke imaju pristup i besplatnim tečajevima za samostalno učenje poput: Cyber security (cyber sigurnost) , Cybersecurity Essentials (osnove cyber sigurnosti), Uvod u IoT ( Internet of things), Linux essentials (Linux osnove), Linux Unhatched i dr.

Nadam se da su Vam ove informacije dale uvid u to što je CCNA i način realizacije programa na našoj lokalnoj akademiji. Ako želite da se prijavite ili imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite na e mail: goran@fit.ba, [email protected].

Ostvarite svoje snove i pridružite nam se ...

Cisco Lokalna akademija
Fakultet informacijskih tehnologija
Maršala Tita bb, Mostar

+387 36 281 162
http://cisco.fit.ba
[email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close