Primera

Predstava koja se ne propušta: ''Noć bogova'' u Mostaru 7. studenog

Ulaznice u pretprodaji po cijenama 10 i 15 KM
Gospodarstvo / Promo | 01. 11. 2019. u 08:35 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rađena po tekstu najizvođenijeg suvremenog hrvatskog autora Mire Gavrana , predstava „Noć bogova“ gostuje 7.11.2019. po prvi put u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, a u organizaciji agencije PRimera.

Beogradski glumci Dejan Lutkić, Vojin Ćetković i Nebojša Ilić, glumački su trio snova koje pamtimo po njihovim grandioznim ulogama iz filmova i popularnih TV serija („Montevideo, Bog te video“, Vratiće se rode“, „Zona Zamfirova“ i druge), kao I kazališnih predstava, ali rijetke su prilike da ih vidimo zajedno na kazališnoj sceni u istoj predstavi.

Poznato je kako djela Mire Gavrana uvijek oduševljavaju I drže gledatelja u neizvjesnosti konačnog ishoda.

"Kroz tekst smo se igrali žanrovima. U jednom momentu stvarno to izgleda kao triler, pa kao komedija, pa farsa, a onda drama. Svaki dobar film, svaka dobra predstava u sebi sadrži više žanrova. U cijeloj stvari bitan je način igranja", istaknuo je glumac Vojin Ćetković.

Ovaj Gavranov dinamičan komad priča je o ljubavi, prijateljstvu i vladavini punoj neočekivanih obrata, a može se posmatrati djelomično i kao politička farsa ili čak tragedija, no u prvom redu kao vrlo životna predstava.

"Pisac je uspio napisati komad koji djeluje kao da je pisan danas. Odnos između vlastodržaca i kulturnih umjetnika ovdje je jako izoštren. Predstava je prilika da vidimo troje moćnih ljudi kada privatno razgovaraju. Gledamo moćne u situaciji koja nije za javnost. To je osjećaj gledanja kroz špijunku, kada se pogase kamere i ugase svijetla", kazao je o predstavi glumac Nebojša Ilić.

Fascinantan kazališni komad uz tri vrhunska glumca doživljaj je kojeg svaki ljubitelj kvalitetnog kulturnog sadržaja ne smije propustiti, kao ni priliku da za istu kupi ulaznice po pretprodajnim cijenama - 10 KM I 15 KM VIP.

Broj ulaznica po ovim cijenama je ograničen, stoga požurite po svoju na blagajnu Kosače i info pult Mepas Malla , jer će kasnije biti po cijenama 15 KM I 20 KM VIP, istakli su organizatori iz agencije PRimera.

Kopirati
Drag cursor here to close