Zdrave navike

Lokacija za ukusne i zdrave obroke u Mostaru - FitBar!

FitBar je idealna adresa za sve one koji se žele hraniti kvalitetno i zdravo, a nemaju vremena za pripremu obroka ili jednostavno žele uživati u nutritivno zdravim i ukusnim jelima.
Gospodarstvo / Promo | 22. 04. 2021. u 10:25 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hraniti se zdravo i kreirati zdrave navike u Mostaru nikad nije bilo jednostavnije.

U posljednjih nekoliko godina zdraviji način života postao je vodeći trend; sve je više onih koji brinu o svome zdravlju i izgledu, odlaze na razne aktivnosti i u potrazi su za mjestima u kojima mogu pojesti zdrav i ukusan obrok bez grižnje savjesti. Ono što ovaj trend razlikuje od ostalih jest činjenica da on doista poboljšava kvalitetu života, stoga se nadamo da će se uz ovu novu lokaciju u Mostaru još dugo zadržati među nama.

FitBar je idealna adresa za sve one koji se žele hraniti kvalitetno i zdravo, a nemaju vremena za pripremu obroka ili jednostavno žele uživati u nutritivno zdravim i ukusnim jelima. Radi se o franšizi restorana zdrave hrane koja je nastala u Beogradu i u jako kratkom vremenu osvojila je brojne ljubitelje zdravih namirnica.

Foto: PR / Otvoren prvi restoran zdrave hrane u Mostaru
Foto: PR / Otvoren prvi restoran zdrave hrane u Mostaru
Foto: PR / Otvoren prvi restoran zdrave hrane u Mostaru

Iz FitBar-a poručuju sljedeće: "Precizna definicija zdrave hrane ne postoji, ali to nas nije spriječilo da, kroz naš jelovnik, definiramo što to za nas predstavlja, sa željom da kvalitetni obroci postanu dostupni kao što je i brza hrana. FitBar svoj koncept zasniva na pripremi svježih i dobro izbalansiranih sastojaka, koji daju jela odličnog ukusa. Bilo da ste posvećeni određenom tipu ishrane, bavite sportom ili jednostavno vodite računa o svom zdravlju i tome što jedete, u FitBar-u ćete zadovoljiti svoju potrebu za pravom hranom. Pod pravom hranom podrazumijevamo nutritivno vrijedne namirnice, koje dolaze iz prirodnih izvora."

FitBar se nalazi u sklopu Energy Commerce pumpe, na adresi Dubrovačka bb u Mostaru.

Na njihovom Instagram profilu možete pogledati i bogatu ponudu jela u kojima ćete moći uživati, a cijelu ponudu pogledajte na njihovoj web stranici klikom OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close