Grad mladih i grad budućnosti

Ljubitelji urbanog outfita dobijaju svoju prodavnicu u Trebinju – ''Buzz''

Trebinje kao grad mladih, grad budućnosti, kulture i sporta potvrđuje svoje mjesto na mapi sneaker kulture u BIH. Vjerujemo da će vijest o otvaranju Buzz prodavnice veoma obradovati sugrađane, a posebno ljubitelje patika i urbanog stila.
Gospodarstvo / Promo | 21. 08. 2019. u 22:10 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Istinski ljubitelji urbane i ''sneaker'' kulture u Trebinju, uskoro će imati prilike da se istinski pozabave svojim outfitom i to u jednoj od najpopularnijih urbanih radnji širom BIH – Buzz Sneakers Stationu, radnji koja svojom ponudom uspijeva da zadovolji potrebe i najzahtjevnijih kupaca.

Buzz je glavna stanica za sve ljubitelje dobrih i drugačijih patika, koji žele da svojom obućom daju lični pečat svakoj kombinaciji i tako kreiraju jedinstven stil. Ako želite da prvi prošetate nove patike koje prate posljednje modne trendove, onda je Buzz pravi izbor za vas. Promovirajući urbanu, streetstyle kulturu na originalan način, pomenuta prodavnica svake sezone u ponudi ima modne linije patika Nike, adidas, New Balance, Puma, Reebok, Converse...

- Službeno otvaranje zakazano je za četvrtak 29.kolovoza. Pozivamo sve ljubitelje urbanih patika da nam se pridruže na otvaranju a sve kupce koji posjete ovu prodavnicu od 29. do 31. kolovoza očekuje popust od 20% na kompletan asortiman.

Trebinje kao grad mladih, grad budućnosti, kulture i sporta potvrđuje svoje mjesto na mapi sneaker kulture u BIH.  Vjerujemo da će vijest o otvaranju Buzz prodavnice veoma obradovati sugrađane, a posebno ljubitelje patika i urbanog stila.

Buzz shop se otvara na lokaciji Kralja Petra I Oslobodioca bb.

Kopirati
Drag cursor here to close