HMD Global Oy

HMD Global, dom Nokia telefona, predstavlja novog rukovoditelja za Europu

Od danas počinje nadogradnja na najnoviji Android software (Android 10) koju će dobiti svi Nokia uređaji: Nokia 7 Plus, Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView i Nokia 8.1.
Gospodarstvo / Promo | 11. 02. 2020. u 14:30 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HMD Global, dom Nokia telefona, predstavio je novog potpredsjednika za Europu - Rubena Lehmanna. Ruben će biti odgovoran za nadgledanje svih komercijalnih operacija, poslovne strategije i razvoja. Posao će obavljati u Švicarskoj, uz izvršnog direktora Floriana Seichea.

Prije nego se pridružio kompaniji HMD Global, Ruben je radio kao izvršni direktor Autronic AG-a, najvećeg distributera mobilnih i pametnih telefona u Švicarskoj gdje je stekao značajno lidersko iskustvo u nekoliko disciplina.

"Oduševljen sam zbog pridruživanja porodici Nokia telefona u ovom vrlo značajnom trenutku. Nokia pametni telefoni i klasični mobilni telefoni prodaju se širom svijeta, a ova godina će, zbog uvođenja 5G mreže, bez sumnje biti presudna u razvoju mobilne industrije u cjelini. Radujem se jer ću svjedočiti tome da će HMD Global odigrati ključnu ulogu u postavljanju ove tehnologije u ruke obožavatelja širom svijeta", rekao je Lehmann.

Ulaskom u novo desetljeće, HMD Global teži održavanju svoje pozicije lidera u brzim OS nadogradnjama i ponovo prednjači u razvoju najnovijeg Androida 10. Od danas počinje nadogradnja na najnoviji Android software (Android 10) koju će dobiti svi Nokia uređaji: Nokia 7 Plus, Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView i Nokia 8.1.

Foto: PR / HMD Global, dom Nokia telefona

"Pružamo jedinstveno Android obećanje i globalno smo prepoznati kao brend „broj jedan“ među pametnim telefonima po sigurnosti i software-u. Istraživanja pokazuju da korisnici svoje pametne telefone upotrebljavaju sve više, zbog čega predano radimo na stvaranju najboljeg korisničkog iskustva koje stalno unapređujemo", poručili su iz HMD Globala.

HMD Global Oy je kompanija mobilnih telefona sa sjedištem u Finskoj. Kompanija dizajnira i predstavlja na tržištu brojne vrste pametnih i običnih telefona namijenjenih širokom rasponu korisnika i cjenovnih opcija. Uz posvećenost inovativnosti i kvaliteti, HMD Global je ekskluzivni vlasnik licence robne marke Nokia za telefone i tablete.

Nokia je zaštitni znak korporacije Nokia. Qualcomm™ Snapdragon® je proizvod kompanije Qualcomm™ Technologies, Inc i/ili njenih podružnica. Android, Google i druge povezane oznake i logotipi su zaštitni znakovi Google LLC-a. Sve pojedinosti, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promjenama bez obavijesti. Mogu biti primijenjene varijacije na ponudu. Provjerite lokalnu dostupnost.

Kopirati
Drag cursor here to close