Prodajno mjesto

Svečano otvoren novouređeni centar HT ERONET-a u Livnu

Gospodarstvo / Posao | 19. 09. 2017. u 15:17 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je u Livnu svečano otvoreno novouređeno prodajno mjesto HT ERONET-a.

Brojne uzvanike pozdravio je član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a Tomislav Ruk.

Projekt uređenja prodajnih mjesta HT ERONET-a potaknut je pozitivno ostvarenim rezultatima za 2016. i dio 2017., a u skladu sa strategijom daljnjega razvoja i na načelima visokih profesionalnih standarda. Cilj projekta približiti je HT ERONET i njegove usluge korisnicima koji su uvijek u fokusu, a uz to, između korisnika i HT ERONET-a, želimo graditi i njegovati odnos pun povjerenja i uvažavanja, navedeno je u priopćenju iz Eroneta.

''Želimo se, na jedan nov, otvoren i prisan partnerski način, približiti našem korisniku i predstaviti se kroz vizualno potpuno nova i moderna rješenja. Želimo da ovaj prostor HT ERONET-a bude mjesto na koje ćete se uvijek s radošću vraćati'', kazao je, između ostaloga, direktor Ruk koji je naglasio kako novi koncept HT ERONET-a korisniku pruža mnoge mogućnosti.

To su Između ostaloga: ugodan ambijent, uvijek dostupno profesionalno i uslužno prodajno osoblje koje zna prepoznati stvarne korisničke potrebe i ponuditi adekvatno rješenje; dostupnost svih servisa; visoku prohodnost na prodajnom mjestu, maksimalno skraćenje čekanja na uslugu; lakšu povezanost prethodno viđenih marketinških poruka i akcija, s portfeljom usluga i uređaja korisniku vidljivim i dostupnim na samom prodajnom mjestu; vizualna i moderna rješenja koja korisniku na brz i jednostavan način približavaju trenutne aktualnosti u domeni ponude usluge i uređaja; izdvojene poslovne kutke za potrebe poslovnih korisnika.

Inače, od 1. rujna HT ERONET u svojoj ponudi ima redizajn Super tarifa, a korisnike očekuju još neke novine.

Kopirati
Drag cursor here to close