Grad Mostar

Raspisan Javni poziv za najam kućica na Adventu: Cijena od 100 do 500 KM

Kućice će obavljati djelatnost do 10.01.2022. godine.
Gospodarstvo / Posao | 09. 11. 2021. u 15:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grada Mostara objavio je javni poziv za zakup kućica za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga za vrijeme trajanja manifestacije ''ADVENT'' .

Manifestacijski program će se održati u vremenu od 15. prosinca 2021. godine na lokaciji Šetnice N.Š.Zrinski i Parka ''Zrinjevac''-klizalište sa dječjim programom.

''Kućice za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga će biti postavljene od 01.12.2021. godine od kada se u istim može obavljati djelatnost, neovisno od početka manifestacijskog programa ''ADVENT'' 15.12.2021. godine'', navodi se iz Gradske uprave..

Kućice će obavljati djelatnost do 10.01.2022. godine.

Grad Mostar daje u zakup drvene kućice površina od 4,00 m2 do 6,00 m2 za namjenu prodaje suvenira, rukotvorina i za ugostiteljsku namjenu, i ovim pozivom pozivaju se sve zainteresirane pravne i fizičke osobe da podnesu ponude za zakup kućica.

Visina zakupa je:

  • Za suvenire/rukotvorine 100,00 KM
  • Za prodaju 300,00 KM
  • Za ugostiteljstvo 500,00 KM

Ugovoreni iznos zakupac je dužan uplatiti najkasnije do tri dana nakon potpisivanja Ugovora na račun Grada Mostara.

Radno vrijeme kućica je od 11:00 do 24:00 sata, dok će za doček Nove godine 31. 12. 2021.godine radno vrijeme biti od 11:00 do 03:00 sata narednog dana.

''Zakupac kućice mora poštovati radno vrijeme, te svako nepoštovanje radnog vremena i zatvaranje kućice u radnom vremenu, daje Gradu Mostaru pravo jednostrano raskinuti Ugovor uz zadržavanje uplaćenog iznosa zakupnine'', dodaje se.

Ugostiteljska ponuda

Ugostiteljska ponuda podrazumijeva tradicionalne proizvode vezane uz božićno-novogodišnje blagdane, kao kuhano vino, razne vrste čajeva, prirodne domaće likere, fritule, palačinke i druge slastice, razne vrste kobasica, tople sendviče i ostala jednostavna jela brze prehrane, kao i zdrave hrane.

''Kućice će imati električnu energiju samo za potrebe rasvjete i u druge svrhe se ne može koristiti. Zakupac može koristiti isključivo plin za grijanje i pripremanje hrane i dužan je osigurati vatrogasni aparat. U skladu sa namjenom zakupac će imati mogućnost korištenja javne površine prema danim tehničkim uvjetima. Zakupcu nije dopušteno na vanjskim površinama ispred kućice postavljati vlastite uređaje i opremu bez odobrenja Grada Mostara. Također nije dopušteno korištenje zvučnika za reproduciranje muzike u dijelu gdje će Grad Mostar osigurati prigodnu muziku. Zakupac se također mora pridržavati Ugovora koje je sklopio Grad Mostar sa sponzorima'', dodaju iz Grada Mostara.

Imenovani tim utvrđuje konačnu listu korisnika, na temelju bolje, sadržajnije i cjelovitije ponude, na temelju koje će Grad Mostar sa ponuditeljem sklopiti Ugovor o zakupu kućice.

Sve potrebne informacije možete dobiti na brojeve telefona 036/505 531 i 036/505 530.

Obavezan Cjenik ponude

Ugostiteljske kućice trebaju imati Cjenik ponude koji će se ovjeriti u Gradskoj upravi Grada Mostara

''Izabrani zakupci su dužni svoju djelatnost uskladiti sa važećim zakonskim propisima, te poštovati propise o javnom redu i miru i komunalnom redu, polazeći od posebnosti ove manifestacije. U slučaju da inspekcijski ili neki drugi nadzor nadležnih tijela utvrdi nepravilnosti u poslovanju zakupca kućice, Grad Mostar ne snosi nikakvu odgovornost za iste. Zakupci su obvezni o svom trošku prigodno ukrasiti kućice blagdanskim ukrasima uz suglasnost Grada Mostara'', dodao je. 

''Zakupac je dužan vratiti kućicu po završetku manifestacije, a najkasnije do 10.01.2022. godine i predati Gradu Mostaru u stanju u kakvom ju je primio. Zakupac je odgovoran za svu štetu koja nastane na kućici te na istoj ne smije raditi nikakve preinake bez odobrenja Zakupodavca. Zakupac je dužan svakodnevno održavati čistoću kućice i okolnog prostora i otpad odlagati na predviđeno mjesto. Kontrolu čistoće će obavljati komunalni redari Grada Mostara. Nije dozvoljeno davanje kućice u podzakup ili na korištenje trećim osobama'', navodi se na kraju priopćenja.

Ponuđači su dužni obrazac ponude dostaviti u zatvorenoj koverti putem pošte ili direktno putem protokola Grada Mostara u Ulici Adema Buća 19- Cernica, adresiran na:

Grad Mostar
Adema Buća broj 19. 88000 Mostar

Sa naznakom „Ponuda za javni poziv „ADVENT 2021“

Ponude moraju biti predane do 22.11.2021. godine u 14,00 sati.

Ispunjen obrazac ponude, koji se može preuzeti na web stranici Grada Mostara i u Centru za usluge građana Grada Mostara, Adema Buća 19.

Kopirati
Drag cursor here to close