Umjetnost

Radionice Ebru i filografije održane u Mostaru

Žene iz Mostara, Nevesinja i Širokog Brijega imale su danas priliku prisustvovati kreativnim radionicama koje su održane u Mostaru.
Gospodarstvo / Posao | 14. 11. 2021. u 20:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žene iz Mostara, Nevesinja i Širokog Brijega imale su danas priliku prisustvovati kreativnim radionicama koje su održane u Mostaru, a koje se realizirane u sklopu projekta čiji je nositelj udruženje Hercegovka iz Nevesinja, a partnerska organizacija Inicijativa građanki i građana Mostara.

Foto: PR / Kreativne radionice održane u Mostaru

Radionice koje su održane danas podržan je od stane Pro-budućnosti.

Prisutne sudionice kreativnih radionica pozdravile su Ifeta Ćesir Škoro predsjednica IGM-a, Aleksandra Kravić, predsjednica Udruženja Hercegovka, Antonija Banožić, vijećnica u GV Široki Brijeg ispred žena iz Širokog Brijega.

Podršku današnjim radionicama dali su voditelji radionica Tarik Zagorčić koji je vodio Ebru radionicu i Jasmina Fejzić koja je vodila radionicu filografije. Na radionicama su sudionice upoznate s osnovnim tehnikama ove dvije umjetnosti.

Prisutne žene su pokazale veliko zanimanje i želju da se ovakve kreativne radionice realiziraju i u njihovim lokalnim zajednicama. Veliku podršku realizaciji današnjih radionica pružila je Billur Dilber, direktorica Centra za edukacijske tečajeve i umjetnost ''Kaymek'' Mostar.

Foto: PR / Kreativne radionice održane u Mostaru
Kopirati
Drag cursor here to close