HR Community Mostar

Prva HR konferencija u Mostaru

Konferenciju organizira HR Community Mostar, a sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz rezervaciju mjesta.
Gospodarstvo / Posao | 12. 04. 2024. u 09:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru će se uskoro održati prva HR konferencija na temu "Kako unaprijediti svoje poslovanje kroz efikasno upravljanje ljudskim potencijalima?". Konferenciju organizira HR Community Mostar, čiji su članovi predstavnici odjela Upravljanja ljudskim resursima iz brojnih tvrtki s područja Hercegovine.

 Konferencija će se održati u hotelu Mepas u Mostaru, 10.5.2024. godine, te će okupiti brojne stručnjake iz područja upravljanja ljudskim potencijalima koji će sve prisutne upoznati s dobrim primjerima iz prakse, novim trendovima u HR-u i podijeliti svoja iskustva iz HR-a.

Iskusni panelisti i predavači će tijekom konferencije podijeliti svoja iskustva o aktualnim temama koje su na umu svih poslodavaca:

  • Privlačenje i zadržavanje talenata s naglaskom na nove generacije
  • Učenje i razvoj ljudskih potencijala kao ključni alat unaprjeđenja organizacije
  • Praktični primjeri iz radnog prava
  • Utjecaj radne etike na kulturu organizacije
  • Proces mjerenja radnog učinka i nagrađivanja

Kompletnu agendu i popis panelista možete pogledati na stranici www.hrkonferencija.ba.

"Cilj nam je na prvoj HR konferenciji okupiti stručnjake iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, profesore iz akademske zajednice, ali i sve ostale koji su zainteresirani za teme konferencije koja će sudionicima pružiti priliku da se upoznaju s postignućima drugih i izazovima s kojima se susreću tijekom svakodnevnog rada. Radujemo se susretu i razmjeni iskustava", poručuju iz HR Community Mostar.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz rezervaciju mjesta. Svoje mjesto možete rezervirati putem registracijske forme na službenoj stranici www.hrkonferencija.ba ili slanjem svojih podataka na email adresu [email protected].

 

Kopirati
Drag cursor here to close