EVONA

Pridruži nam se na poziciji Sports trader / Bookmaker

Evona nastavlja trend zapošljavanja
Gospodarstvo / Posao | 06. 10. 2021. u 20:25 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvrsno i odgovorno poslovanje ove kompanije rezultira pozitivnom rastu i konstantnom širenju njihovog tima u Mostaru. Iako je kod njih natječaj za posao zapravo uvijek otvoren, trenutno traže dodatno pojačanje svog RISK&TRADING tima u kojemu su prije mjesec dana popunjene čak 4 pozicije, što dovoljno govori o njihovom poslovanju. Budući da su jedan od lidera u razvoju softverskih rješenja za svjetsku industriju zabave konstantno šire svoj tim, te kako su i prethodno najavili do kraja godine će zaposliti još najmanje 8 ljudi na različitim pozicijama.

“Idemo polako, i za sada sigurno. Nastojimo biti najbolje mjesto za ostvarivanje ambicija i potreba naših ljudi, a istovremeno svojim klijentima pružiti najbolju uslugu i savjet. Svjesni smo da je formalno obrazovanje izvrsna baza za svakog pojedinca, no to definitivno nije ono što nam je presudno za ovu poziciju, a i inače ne mora biti. IT industrija je najbolja prilika za mlade danas, u prilog tomu ide činjenica da IT profesionalci u BIH mogu raditi poslove za globalne velesile koje se nalaze u bilo kojem dijelu svijeta. Smatramo našom zadaćom informirati i osvještavati mlade ljude o prednostima rada i karijernim prilikama koje nudi rad u IT sektoru” - prenose iz njihovog HR odijela.

Što se tiče karijere jednog Bookmaker-a možemo reći da je u BiH, ali i općenito na ovim prostorima, ta pozicija još uvijek nepopularna što je rezultat neinformiranosti i nepostojanja velikog broja kompanija koje zapošljavaju na ovim pozicijama.

Mnogi se pitaju tko su zapravo Bookmaker-i i kako izgleda njihov posao?

Iz našeg stajališta možemo reći da je to istovremeno jako zanimljiva, atraktivna ali i odgovorna pozicija koja treba donositi profit svom poslodavcu, ali mu u tome pomaže čitav niz mehanizama. Mi imamo razvijen vlastiti RISK MANAGEMENT sustav koji optimizira i umanjuje potencijalne rizike osiguravajući maksimalnu učinkovitost i sigurnost. Procesi upravljanja rizikom okosnica su svake operacije sportskog klađenja i profesionalno upravljanje rizikom s modernim alatima i tehnologijama je neophodno za ostvarivanje sigurnosti i dobiti tvrtke i tu ključnu ulogu imaju upravo Bookmaker-i - dodaje CTO Evone, Željko Juranović.

Ovu poziciju smatramo idealnom za sve sportske zaljubljenike koji su paralelno u trendu sa razvojem tehnoloških promjena i spremni su pratiti dinamične i konstantne promjene tržišta na kojemu poslujemo. Naši klijenti se nalaze na svih 5 kontinenata u različitim vremenskim zonama i svoja rješenja i podršku prilagođavamo specifičnim potrebama svakog pojedinog klijenta.

Istovremeno nudimo rad u jednoj naprednoj, modernoj i izazovnoj okolini sa 38 profesionalaca na različitim pozicijama. Naši zaposlenici su temelj naše uspješnosti i korporativne kulture”.

Sve o poziciji i uvjetima koje nude pogledaj na EVONA CAREERS PAGE i klik na aplikacijsku formu ili pošalji svoju prijavu na [email protected]

Otvorene su 2 pozicije!

Požuri prijaviti se!

Kopirati
Drag cursor here to close