Javne nabavke

Policajci HNŽ-a će napokon biti moderno obučeni

Naime, MUP HNŽ proveo je nabavku odjeće kroz tri LOT-a, ukupne vrijednosti 438.100 KM bez PDV-a, objavljeno je na stranici Ministarstva.
Gospodarstvo / Posao | 28. 09. 2018. u 12:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko - neretvanske županije (MUP HNŽ) donio je odluku o kupnji odjeće za policijske službenike.

Naime, MUP HNŽ proveo je nabavku odjeće kroz tri LOT-a, ukupne vrijednosti 438.100 KM bez PDV-a, objavljeno je na stranici Ministarstva.

U prvom LOT-u bit će nabavljene: hlače zimske radno-taktičke, bluza zimska radno-taktička, hlače ljetne radno-taktičke i šapka zimska radno-taktička, kojega je dobila tvrtka modni studio Micollo iz Mostara za 232.980 KM. Ista tvrtka dobila je i drugi LOT, nabavku zimskih košulja i ljetnih čarapa za 70.720 KM.

Tvrtka Miccolo d.o.o. i ranije je dobivala javne nabavke. Tako je za MUP HNŽ-a nabavljala policijske košulje dugih rukava, policijske ljetne hlače i jakne te nabavku zimskih policijskih hlača i kravata. Također, radili su nabavu radnih odijela, košulja, kravata i marama za uposlenike JP Elektroprivreda HZ-HB d.d. Mostar te džempere za Graničnu policiju.

Tekstilna industrija d.o.o. Mostar tvrtka je koja je dobila treći LOT u vrijednosti 134.400 KM za nabavku kišnih kabanica (pelerina) i jakni od polara.

Javne nabavke pokrenute su u travnju, a odluke o izboru najpovoljnijih ponuditelja ovaj tjedan je donio ministar Slađan Bevanda.

Kopirati
Drag cursor here to close