Besplatnih mjesec dana u Hercegovini

Mostar zove digitalne nomade: Evo što nudimo

Broj prijava ograničen je na pet osoba.
Gospodarstvo / Posao | 24. 08. 2022. u 11:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Digitalni nomadi, posebna kategorija radnika na daljinu, još uvijek su nepoznanica za naše prostore, ali mogu da donesu itekakve benefite za Bosnu i Hercegovinu.

Gospodarska komora FBiH je u saradnji sa EU i Vladom Njemačke pokrenule projekat RECOOPER u okviru kojeg je raspisan javni poziv digitalnim nomadima da dođu i besplatno žive u BiH mjesec dana. Broj prijava ograničen je na pet osoba, prenosi N1

Planirano je da nomadi žive u BiH u periodu od 19. rujna do 17. listopada 2022. godine. Nomadi bi živjeli u regiji Mostara. Zauzvrat, od njih će se tražiti da sudjeluju u određenim aktivnostima i dijele njihova iskustva na njihovim platformama društvenih medija.

Putne troškove

Vaši putni troškovi za Hercegovinu bit će plaćeni do 300 eura i dobit ćete transfer od aerodroma do Mostara. Dok ste u Mostaru, vi i druga četiri digitalna nomada imat ćete pristup zajedničkom automobilu za prijevoz. Za ostale aktivnosti u kojima se očekuje sudjelovanje bit će osiguran poseban prijevoz.

Smještaj

Za boravak ćete biti smješteni u apartmanu u Mostaru, a vikende ćete imati i na Blidinju i Konjicu, obližnjim mjestima, gdje ćete biti smješteni u hotelima.

Troškovi hrane

Vaši troškovi hrane bit će pokriveni. Doručak će biti osiguran u vašem smještaju svakog dana i dobit ćete vaučer koji ćete koristiti u odobrenim restoranima za svoje ostale obroke.

Coworking Space

Dobit ćete besplatan pristup poslu u Code Hub Mostar, najvećem coworking prostoru u regiji.

Kopirati
Drag cursor here to close