Javno zdravstvo

Zavod u Mostaru zapošljava epidemiologa koji se još usavršava

Kandidati, uz prijavu, između ostalog trebaju dostaviti prosjek ocjena tijekom studija, dekanovu i rektorovu nagradu.
Gospodarstvo / Posao | 09. 11. 2020. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni Zavod za javno zdravstvo zapošljava liječnika koji se trenutno specijalizira za epidemiologa.

U javnom natječaju, navedeno je kako će liječnik na specijalizaciji raditi u Mostaru te se specijalistički usavršavati prema Pravilniku o specijalizacijama i subspecijalizacijama zdravstvenih djelatnika i zdravstvenih suradnika, a i obavljati i druge stručne poslove po nalogu voditelja službe i ravnatelja Zavoda.

U posebnim uvjetima za posao, stoji kako kandidati trebaju imati završen Medicinski fakultet, položen stručni ispit, posjedovati licencu za samostalan rad, najmanje jednu godinu radnog iskustva u struci nakon položenog stručnog ispita, aktivno znanje engleskog jezika te poznavati rad na računaru.

Kandidati, uz prijavu, između ostalog trebaju dostaviti prosjek ocjena tijekom studija, dekanovu i rektorovu nagradu. Poznavanje engleskog jezika može biti uvaženo ako ste ga položili na fakultetu za što je potrebna ovjerena kopija indeksa, iako svakako morate priložiti prijepis ocjena. Položen ispit iz informatike, prema natječaju, ''potvrđuje poznavanje ili znanje rada na računalu''.

Liječnik će se zaposliti na neodređeno radno vrijeme. Natječaj je objavljen 30. listopada, a na internetskim stranicama oglašen 2. studenog i traje 15 dana.

Kopirati
Drag cursor here to close