Represent Communications

Pridružite se projektu promocije mladih profesionalaca "30 ispod 30"

Sa željom da promovira i zadrži mlade i uspješne ljude u Bosni i Hercegovini, agencija Represent Communications pokrenula je jedinstven projekt "30 ispod 30".
Gospodarstvo / Posao | 03. 12. 2020. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sa željom da promovira i zadrži mlade i uspješne ljude u Bosni i Hercegovini, agencija Represent Communications pokrenula je jedinstven projekt "30 ispod 30".

Pričajući priče o 30 ambicioznih i vrijednih pojedinaca mlađih od 30 godina i o mentorima od kojih su učili o poslu, pokrenuli su kampanju kojom promoviraju dobitnu kombinaciju uspjeha i mladosti.

"Svjesni smo da je Bosna i Hercegovina zemlja nevjerojatnih ljudi koji usprkos globalnim i domaćim krizama i zastrašujućim izazovima hrabro stvaraju prilike i napreduju i onda kad se čini da je to nemoguće. Ipak, složit ćete se da o njima ne slušamo tako često. Sada je prilika da to promijenimo", izjavila je Ena Maglić, direktorica PR, digital i content agencije Represent Communications BiH.

Projekt "30 ispod 30" odvija se pod sloganom "Lideri kakve trebamo", fokusirajući se upravo na isticanje onih pojedinaca koji pokazuju da je ostanak i uspjeh u našoj zemlji itekako moguć kada vam kompanija u kojoj radite pruži svu podršku i razumije da ulažući u svoje zaposlenike ulaže u svoju budućnost.

Sudionici projekta kroz videopriče, intervjue, TV gostovanja i zanimljivo okupljanje dobivaju šansu da govore o svom životnom putu, preprekama na koje su nailazili u karijeri, životnim lekcijama, ulozi u kompaniji, društvenom značaju posla koji obavljaju, predrasudama i šansama za napredak. Čut ćemo i savjete mentora za osnaživanje mladih profesionalaca koji žele ostaviti snažan trag u svom poslu, a samim tim i društvu, kao i greškama koje rukovodioci prave.

Vrhunac projekta "30 ispod 30" je okupljanje na kojem će sudionicima predavanje održati vrhunski keynote speaker iz svijeta biznisa.

"Ne želimo dozvoliti da deprimirajuće informacije preuzmu primat u svakodnevnoj komunikaciji, već nastojimo dati doprinos zaustavljanju zabrinjavajućeg demografskog trenda odlazaka iz BiH. Tko zna, možda baš vaša priča, iskustva, savjeti i ideje postanu vodilja drugim kompanijama i pojedincima kako da otkriju, istaknu i nagrade impresivne talente kojih zasigurno ima u svakoj branši", poručio je Alen Mehanović, direktor novih biznisa i projekata agencije.

Iz Represent Communicationsa pozivaju sve zainteresirane sudionike da im se pridruže u ovoj misiji.

Kopirati
Drag cursor here to close