Objavljen natječaj

GU Čapljina zapošljava 10 novih zaposlenika, samo dva trebaju poznavati rad na računalu

Zainteresirani kandidati, osim zakonskih uvjeta, trebaju imati završen fakultet i najmanje jednu godinu radnog iskustva u struci
Gospodarstvo / Posao | 16. 03. 2021. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradska uprava Čapljine raspisala je natječaj za zapošljavanje deset novih zaposlenika, objavljeno je u ponedjeljak na stranicama Službe za zapošljavanje Hercegovačko-neretvanske županije.

Prema natječaju, planira se zaposliti viši stručni suradnik za katastar komunalnih uređaja, stručni suradnik za normativne i administrativne imovinsko-pravne poslove u Službi geodetskih i imovinsko-pravnih poslova te dva stručna suradnika za kontrolu i izradu građevinsko tehničke tenderske dokumentacije u Službi prostornog uređenja i graditeljstva.

Novi zaposlenik trebao bi doći u Službu poljoprivrede i zaštite okoliša na poziciji stručnog suradnika za poslove obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, kao i u Službi za prava branitelja i socijalnu skrb kao stručni suradnik za administrativno-pravne poslove o pravima stradalnika u Domovinskom ratu.

Ured gradonačelnika Smiljana Vidića zaposlit će i stručnog suradnika za upravno administrativne poslove interne revizije te stručnog suradnik za administrativno-pravne poslove iz oblasti lokalnog ekonomskog razvitka u Stručnoj službi za lokalni ekonomski razvitak i europske integracije.

Dva nova izvršitelja stići će kao stručni suradnici za administrativne poslove za pripremu i praćenje projekata iz oblasti europskih integracija i lokalnog ekonomskog razvitka u Stručnoj službi za lokalni ekonomski razvitak i europske integracije.

Zainteresirani kandidati, osim zakonskih uvjeta, trebaju imati završen fakultet i najmanje jednu godinu radnog iskustva u struci. Iznimka je, stoji u natječaju, viši stručni suradnik za katastar komunalnih uređaja koji dodatno treba imati položen stručni ispit iz geodezije te dvije godine radnog iskustva.

Samo za dva buduća zaposlenika u Stručnoj službi za lokalni ekonomski razvitak i europske integracije, natječajem, potrebno je poznavanje rada na računalu, dok za ostale pozicije to nije navedeno.

Kopirati
Drag cursor here to close