Održana sjednica

DVD Buna: Edukacija – najbolji obrambeni element u zaštiti od požara

Svi članovi i oni koji će to tek postati imali su priliku upoznati se s opremom koju posjeduje DVD Buna
Gospodarstvo / Posao | 23. 12. 2019. u 15:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Edukativno – svečana sjednica Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Buna održana je u subotu u Domu kulture na Buni, priopćeno je iz DVD-a.

U prvom djelu sjednice predsjednik DVD Buna, Antonio Zlomislić upoznao je prisutne članove s planom rada za sljedeću godinu, a nakon toga zapovjednik Vatrogasne postrojbe DVD Buna, Tihomir Salmanić iznio je zanimljivo edukativno izlaganje iz područja zaštite od požara i vatrogastva.

Svi članovi i oni koji će to tek postati imali su priliku upoznati se s opremom koju posjeduje DVD Buna te su kroz prezentaciju popraćenu fotografijama s vatrogasnih intervencija, mogli vidjeti djelić rada DVD Buna u proteklih pet godina.

Na temelju dosadašnjeg iskustva DVD Buna smatra da je preventivno djelovanje jedan od najboljih obrambenih elemenata u području zaštite od požara, a za prevenciju je nužna edukacija, koju DVD Buna sustavno provodi i provodit će i budućnosti, priopćeno je.

Foto: DVD Buna / Edukativno svečana sjednica DVD Buna

U drugom dijelu sjednice upriličeno je prigodno druženje tijekom kojeg su se uz čašicu razgovora i prigodan blagdanski stol razmjenjivala mišljenja i iskustva, jer jedna od namjera ovog okupljanja jeste da pokažemo duh zajedništva u ovo predblagdansko vrijeme, zaželimo jedni drugima i našim sugrađanima sretne božićne i novogodišnje blagdane.

''Ovim putem želimo iskazati jedno iskreno hvala svim našim podupirateljima, sponzorima, donatorima i svim prijateljima DVD Buna, koji su na bilo koji način podržali i podržavaju naš rad, a najveću zahvalnost želimo iskazati našim članovima na predanom volonterskom radu kroz ove protekle godine'', priopćeno je iz DVD-a Buna.

Kopirati
Drag cursor here to close