Sfera

Drugo izadnje Kulturno informativno-turističkog vodiča Hercegovine ugledalo svjetlo dana

Gospodarstvo / Posao | 16. 07. 2015. u 07:31 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kulturne znamenitosti, gastronomski užici i ljepote Hercegovine na jednom mjestu – kratki je opis Kulturno informativno-turističkog vodiča Hercegovine u izdanju marketinške i izdavačke agencije Sfera d.o.o. Mostar.

Drugo izdanje Info vodiča Hercegovine ugledalo je svjetlo dana a organizatori su ponosni što mogu reći da su se uloženi trud i vrijeme itekako isplatili jer, sudeći po reakcijama, upitima s različitih strana te pohvalama čak i iz inozemstva, projekt je i više nego uspješan.

''Važno je naglastiti da smo cijeli projekt u potpunosti sami radili a pogotovo smo ponosni jer su bh.mediji prepoznali kvalitetu i svoju pozornost, u nekoliko navrata, usmjerili na ovaj projekt. Tako smo imali pozive za gostovanja u televizijskim emisijama, radiju te portalima kako bi bliže objasnili naš cilj,a to je – informirati turiste i promovirati Hercegovinu.

Za treće izdanje se nadamo još boljem odzivu te želimo uspjeh svim firmama koji su uvažili naš trud i shvatili koliko je zapravo kvalitetan Kulturno informativno-turistički vodič Hercegovine''.

Podsjećamo, Vodič će izlaziti tijekom ljetnog razdoblja, točnije do 15.09 a obuhvaća zabavna, sportska, kulturna i druga događanja. Zapravo je idealno rješenje za sve osobe koje se zateknu u Hercegovačko-neretvanskoj županiji u bilo kojem trenutku i požele informirati o aktualnim događanjima tekućeg mjeseca. Na ovaj način, posjetitelji Mostara, Neuma, Čapljine i drugih gradova Hercegovine mogu na lagan i brz način odlučiti koju manifestaciju, galeriju ili muzej žele posjetiti'', kazala je ispred Sfere za Bljesak.info Martina Mišić.

Kopirati
Drag cursor here to close