Doktori, sestre...

Dom zdravlja Stari grad planira zaposliti 11 djelatnika

Sa kandidatima koji ispunjavaju formalno-pravne uvjete iz javnog oglasa izvršiti će se provjera radnih i stručnih sposobnosti
Gospodarstvo / Posao | 12. 05. 2020. u 08:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JU Dom zdravlja Stari grad Mostar objavilo je javni oglas za popunu upražnjenih 11 radnih mjesta.

 Ustanova planira zaposliti tri doktora medicine, četiri medicinska tehničara, medicinskog tehničara – vozač, vozača sanitetskog vozila i dvije spremačice.

Posebni uvjeti za zapošljavanje na radno mjesto doktor medicine su VSS-medicinski fakultet, položen stručni ispit, odobrenje za samostalan rad, poznavanje rada na računaru, a za posao medicinske sestre – tehničara: medicinska škola općeg smjera, položen stručni ispit, odobrenje za samostalan rad, dokaz o poznavanju rada na računaru u programu Integrirani zdravstveni informacijski sustav (IZIS).

Radno mjesto medicinski tehničar-vozač u Hitnoj medicinskoj pomoći treba, uz uvjete kao i za poziciju medicinskog tehničara, imati i vozačku dozvolu B kategorije te radno iskustvo na poslovima med. tehničara u Hitnoj medicinskoj pomoći.

Vozač sanitetskog vozila trebao bi imati SSS-zanimanje KV vozač, vozačku dozvolu,  radno iskustvo na poslovima vozača sanitetskog vozila i poznavanje rada na računaru, dok spremačica mora imati diplomu o završenoj školi i dokaz o radnom iskustvu u radu održavanja higijene  u zdravstvenoj ustanovi.

Sa kandidatima koji ispunjavaju formalno-pravne uvjete iz javnog oglasa izvršiti će se provjera radnih i stručnih sposobnosti, a oglas ostaje otvoren do 16. svibnja, objavljeno je na stranici Službe za zapošljavanje Hercegovačko-neretvanske županije.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close