Odluke

Stožer civilne zaštite Grada Livna nabavlja defibrilatore i EKG aparate za Dom zdravlja Livno

Stožer je odlučio da zbog teške ekonomske situacije i nemogućnosti obavljanja svojih djelatnosti, počevši od 1. travnja 2020. godine zakupnine budu oslobođeni svi poslodavci koji imaju ugovor o zakupu prostora s Gradom Livnom
Gospodarstvo / Flash | 08. 04. 2020. u 15:46 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stožer Civilne zaštite Grada Livna donio je Odluku o izdvajanju sredstava za nabavku opreme Domu zdravlja Livno te Odluku o odobravanju sredstava za nabavku sjemenskog i sadnog materijala poljoprivrednim proizvođačima na području Grada Livna.

Donesena je i Odluka o odobravanju sredstava Crvenom križu Grada Livna za nabavku paketa prehrambenih i higijenskih potrepština za socijalno ugrožene obitelji u Livnu, te Odluka o oslobađanju naknada za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Grada Livna.

Grad Livno će nabaviti defibrilatore i EKG aparate za potrebe Doma zdravlja Livno, a u proteklom razdoblju za potrebe te zdravstvene ustanove nabavio je i nekoliko beskontaktnih toplomjera te određenu količinu dezificijensa. Sva oprema bit će isporučena Domu zdravlja Livno kroz nekoliko dana, objavio je u srijedu Stožer civilne zaštite Grada Livna.

Putem Službe za gospodarstvo i inspekcijske poslove Grad Livno je prikupio podatke o zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima za besplatnu podjelu sjemenskog i sadnog materijala za krumpir, kukuruz, grah, crveni luk, ciklu i mrkvu. Ukupno se prijavilo 680 zainteresiranih osoba. Svi oni će javnim pozivom i pozivom putem telefona biti obaviješteni o načinu podjele i preuzimanja sadnog i sjemenskog materijala.

Stožer je odlučio da zbog teške ekonomske situacije i nemogućnosti obavljanja svojih djelatnosti, počevši od 1. travnja 2020. godine zakupnine budu oslobođeni svi poslodavci koji imaju ugovor o zakupu prostora s Gradom Livnom, navode iz Stožera.

Kopirati
Drag cursor here to close