Unosan biznis na igračkama

Djevojčica otišla u mirovinu s 11 godina jer zarađuje 120,000 eura mjesečno

Pixie je u biznis krenula sa svojom mamom koja je PR guru, a sad su odučile da će malo usporiti kako bi Pixie bila pod manjim pritiskom. Prodaju razne igračke koje su im donijele bogatstvo
Gospodarstvo / Posao | 23. 02. 2023. u 13:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PR guru, Australka Roxy Jacenko svojoj je kćeri Pixie (11) pomogla da se lansira u svijet biznisa, a počele su s mašnama koje su oduševljavale Pixie. Djevojčica zarađuje više od 120,000 eura mjesečno od biznisa, a danas osim mašni prodaje mnoštvo različitih igračaka. Pixie i njezina mama odlučile su se djelomično umiroviti:

''Ukratko, tijekom proteklih nekoliko mjeseci, kao obitelj smo razgovarali o poslovnim planovima za budućnost i odlučili smo da, iako je to bilo nevjerojatno putovanje koje je počelo prije otprilike tri godine, vrijeme je da se usredotočimo na srednju školu koja je pred vratima'', objasnila je Roxy za Daily Star.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pixie Curtis (@pixiecurtis)

Kako kažu, ostat će online trgovina s igračkama i dodacima za kosu Pixie’s Pix, no obitelj je odlučila smanjiti pritisak na malenu.

Roxy je iznimno ponosna na kćer:

''Oduševio me njezin poduzetnički duh, a tako je mlada'', rekla je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pixie Curtis (@pixiecurtis)

Pixie je dobila skupocjeni Mercedes prošle godine, koji ne može voziti još godinama, a mama joj je pripremila zabavu na koju je potrošila 26,000 eura, prenose 24sata.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pixie Curtis (@pixiecurtis)

 

Kopirati
Drag cursor here to close