Poslovanje

'Cammeo Taxi' stiže u BiH

"Građanima Bosne i Hercegovine možemo obećati: stižemo u BiH. No, kada točno, to u ovom trenutku ne možemo reći. Aktivno pratimo tržište, konkurenciju i kada dođemo napravit ćemo revoluciju u taksi prijevozu", najavili su iz Cammeo
Gospodarstvo / Posao | 29. 06. 2018. u 08:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Cammeo Taxi", kompanija koja na području Hrvatske posluje duže od 10 godina, planira proširiti svoje poslovanje na Bosnu i Hercegovinu, potvrđeno je iz Cammeo Grupe.

"Građanima Bosne i Hercegovine možemo obećati: stižemo u BiH. No, kada točno, to u ovom trenutku ne možemo reći. Aktivno pratimo tržište, konkurenciju i kada dođemo napravit ćemo revoluciju u taksi prijevozu", najavili su u izjavi za Klix.ba iz Cammeo Grupe te su naglasili da i građanima BiH žele ponuditi bolji taksi prijevoz.

"Građani Bosne i Hercegovine svakako su nam zanimljiviji jer su nam provedena analiza i istraživanje taksi tržišta ukazali na to da kvaliteta taksi prijevoza trenutno nije na zadovoljavajućoj razini. Mi možemo ponuditi građanima BiH siguran, kvalitetan i jeftin prijevoz i svakako je u našim planovima dolazak u BiH. Međutim, u proteklih nekoliko mjeseci Cammeo Grupa je napravila značajan iskorak i započela poslovanje u Beogradu, Mariboru, Kopru, Splitu, Puli (…) te iz tih razloga daljnje širenje, u ovom trenutku, nije moguće", navode iz Cammeo Grupe.

Cammeo je poslovanje započeo 2006. godine u Rijeci. Četiri godine kasnije otvara i predstavništvo u Osijeku gdje su i počeli razvijati franšizni projekt. Cammeo je do danas postao zaštitni znak za usluge prijevoza u Hrvatskoj, ali i šire.



Kopirati
Drag cursor here to close