Oznaka izvrsnosti

Cambridge English certifikati u The English Institute-u, Mostar

Gospodarstvo / Posao | 05. 02. 2023. u 09:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gdje su priznati ovi certifikati?

Certifikate izdaje sveučilište u Cambridgeu, a priznati su od strane tisuću visokoškolskih i obrazovnih institucija, poslodavaca i vlada diljem svijeta. Bez obzira na vaše ciljeve i ambicije, Cambridge certifikati su oznaka izvrsnosti i dokazuju da imate vještine potrebne za uspjeh budući da predstavljaju zlatni standard za studiranje i zaposlenje bez obzira gdje se zaputite.

Što se testira?

Naši certifikati zasnovani su na potražnji koja pokazuje važnost stvarne životne komunikacije i interakcije. Ovo znači da su ispiti osmišljeni tako da slijede autentične situacije- vještine koje su vam potrebne za polaganje ispita su one iste vještine koje će vam koristiti u stvarnom životu.

Kako izgleda ispit?

U zavisnosti od razine ispita, vaše vještine slušanja, pisanja, govora, čitanja, te uporaba engleskog jezika će biti procijenjene putem pismenih ispita ili od strane kvalificiranog specijaliste odnosno Cambridge ispitivača.

Gdje mogu polagati ispit?

Cambridge ispiti su strogo regulirani i obično se održavaju samo na određene datume i u terminima koje odredi Cambridge. Kada se prijavite i polažete ispit na Engleskom Institutu u Mostaru, mi ćemo vam dati raspored ispita i biti uz vas na svakom koraku. Naši pripremni tečajevi će se pobrinuti da budete spremni kada dođe veliki dan.

Kako se mogu pripremiti za ispit?

Naš program intenzivne pripreme za ispite uključuje dva probna ispita, kako biste se u potpunosti upoznali s formatom ispita, te 2 sata tjedno kroz 12 tjedana- ukupno 24 sata obuke koja će vas pripremiti za postizanje najboljih mogućih rezultata na vašem Cambridge ispitu.

Što je uključeno u paket intenzivne pripreme za Cambridge certifikat?

Naš puni paket uključuje sve što vam je potrebno na putu do stjecanja Cambridge English certifikata.
- dva kompletna probna ispita
- ukupno 24 sata obuke u rukama iskusnih specijalista za Cambridge ispite koja je prilagođena vašim specifičnim potrebama
- prijavu za Cambridge ispit preko Engleskog Instituta u Mostaru

PR  / Cambridge English certifikati u The English Institute-u, Mostar

Cijena punog paketa kreće se od 957KM do 1245KM ovisno o razini ispita koju polažete. Nudimo mogućnost plaćanja na rate, te popust za grupe.

Polaganje ispita će se održati u 5. mjesecu, a prijaviti se možete do 28.02.2023.

Engleski Institut je otvoren za prijave svaki radni dan od 10:00-14:30. Također prijave možete izvršiti putem naše facebook stranice ili pozivom na broj 036/318-067.

Kopirati
Drag cursor here to close