HNŽ

Balić ostaje na čelu policijskog sindikata

Dodaje se kako je novoizabrano rukovodstvo ''preuzelo obavezu da u sljedećem četverogodišnjem razdoblju nastavi aktivnosti na jačanju uloge Sindikata…''
Gospodarstvo / Posao | 31. 03. 2022. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za predsjednika Sindikata policije u Hercegovačko-neretvanskoj županiji izabran je Nail Balić, priopćeno je danas nakon što je u 25. ožujka održana izborna skupština Sindikata policije u HNŽ.

Za njegovog zamjenika Vido Marić, dok je novi predsjednik Skupštine Dragan Kovač. Također, izabrani su i članovi Upravnog i Nadzornog odbora i Statutarne komisije Sindikata policije u HNŽ za mandatni period 2022-2026. godine.

Na sjednici su, kako je priopćeno, predstavljeni su i jednoglasno usvojeni Izvještaj o radu Sindikata i Financijski izvještaj za razdoblje 2018-2022. godine, kao i Program rada za razdoblje 2022-2026. godine.

''Istaknuto je zadovoljstvo radom i postignutim rezultatima Sindikata policije u proteklom četverogodišnjem periodu sa posebnim naglaskom na dostignuti nivo socijalnog dijaloga sa Vladom HNŽ, te na poboljšanje radno-pravnog i materijalnog statusa policijskih službenika i državnih službenika i namještenika zaposlenih u MUP-u HNŽ'', navodi se u priopćenju Upravnog odbora Sindikata.

Dodaje se kako je novoizabrano rukovodstvo ''preuzelo obavezu da u sljedećem četverogodišnjem razdoblju nastavi aktivnosti na jačanju uloge Sindikata u socijalnom dijalogu i poboljšanju radno-pravnog i socijalnog statusa zaposlenih u MUP-u HNŽ''.

Kopirati
Drag cursor here to close