UNIQA Viber komunikacija

UNIQA Viber bot i UNIQAtni Viber stickeri

Putem UNIQA Viber Bota korisnici će moći na jednom mjestu informirati se o UNIQA proizvodima,tražiti i dobiti ponudu osiguranja, kupiti polisu online putem UNIQA webshopa.
Gospodarstvo / Novac | 05. 03. 2018. u 15:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naša komunikacija svakodnevno se mijenja sa svakom novom tehnološkom inovacijom i kontinuirano se nalazimo u potrazi za sadržajima koji nam mogu obogatiti tu svakodnevnicu ili nas informirati onda kada nam to treba.

Vođeno inovacijama u pogledu digitalne korisničke podrške, UNIQA osiguranje od danas nudi novo i jedinstveno korisničko iskustvo putem novog kanala komunikacije – UNIQA Vibera Bota (free download).

Putem UNIQA Viber Bota korisnici će moći na jednom mjestu informirati se o UNIQA proizvodima,tražiti i dobiti ponudu osiguranja, kupiti polisu online putem UNIQA webshopa, ostvariti svoja prava iz osiguranja kroz uslugu prijave štete, i sve to odmah i uz maksimalnu uštedu vremena.

Za  sve dodatne upite omogućena je usluga ''Pitajte nas'' putem chata, a za kreativniju komunikaciju sa korisnicima kanala i međusobnu komunikaciju followera UNIQA Viber kanala omogućeni su i UNIQAtni Viber stickeri.

Poseban segment novog korisničkog kanala je usluga ''UNIQA zahtjevi'' koja ima funkciju ''Moja UNIQA'' portala za klijente. U praksi to znači da klijenti putem Vibera, u svakom trenutku i s bilo kojeg uređaja koji ima pristup internetu, mogu provjeriti status aktualnih i isteklih polisa osiguranja, kontaktirati svog prodajnog savjetnika i provjeriti status odštetnog zahtjeva.

''Pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima, postojećim i budućim, gdje god se oni nalazili je naš dugoročni cilj. Korištenje popularnih komunikacijskih kanala poput Vibera i njegovo spajanje sa našim drugim kanalima komunikacije (web stranicom, shop-ovima za online kupovinu, online prijavom štete, Facebook i Instagram kanalom) neophodan je iskorak u brizi za klijente kako bismo im omogućili jedinstveno i sveobuhvatno iskustvo'', rekla je Senada Olević, direktorica UNIQA osiguranja.

UNIQA osiguranje je vodeća osiguravajuća kuća na tržištu koja u Bosni i Hercegovini posluje već 20 godina. Tijekom svog poslovanja UNIQA osiguranje postalo je prepoznatljivo po kontinuiranom pružanju inovativnih i učinkovitih rješenja, ulaganju u odnose s klijentima, a sve u cilju unaprjeđenja korisničkog servisa.

Kopirati
Drag cursor here to close